Apple fikser en sikkerhetsfeil i sin 9 år gamle iPhone 5S!

De første som kritiserer Apple er oss: dyre enheter, et lukket system, lite nyskapende på mange punkter og en horde av hjernevaskede fanboys… Det er imidlertid én ting det amerikanske firmaet ikke gir innrømmelser på, det er sikkerheten. Mens det er på Android-siden, er det sjelden å finne merker som sporer enheter eldre enn 3 år (unntatt Samsung og Google med henholdsvis 5 og 6 år), får Apple jobben gjort. Vel, det er lettere når du bare har noen få modeller for å administrere og kontrollere operativsystemet fra A til Å, men innsatsen er velkommen. For nylig publiserte eplefirmaet en iOS 12.5.7-oppdatering for enheter som ikke var i stand til å oppdatere til iOS 13 eller iPadOS 13.

bestefaren gjør motstand

Dette gjelder iPhone 5s, 6, 6 Plus, iPad Air, mini 2, mini 3 og 6. generasjons iPod Touch. Husk at iPhone 5s ble utgitt i nådens år 2013. Sistnevnte mottar en sikkerhetsoppdatering 9 år etter at den ble utgitt.

Vi har egentlig ingen detaljer om denne feilen. Vi vet bare at den kan aktiveres når du surfer på nettet. Eierne av disse enhetene som har aktivert den automatiske oppdateringen har ingenting å gjøre, mens de andre er sterkt invitert til å gjøre det manuelt. Dette er ikke den eneste oppdateringen. siden denne begynnelsen av året siden Apple også tilbød iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3, macOS Big Sur 11.7.3 og macOS Monterey 12.6.3.

READ  Forrige ukes største detaljhandelstekniske spill: Retail Technology Innovation Hub
Iphone 5s
9 år gammel og alle tennene hans!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *