Apple introduserer Airboats Max

Etter noen runder på ryktemøllen, vil Apple kunne offisielt gi ut sine første hodetelefoner med aktiv støyreduksjon. Navn Airboats Maks.

– Flyplasser er de mest populære øreringer i verden, og kundene foretrekker enkel konfigurasjon, utrolig lydkvalitet og ikonisk design. Med AirPorts Max tilbyr vi en magisk AirPods-opplevelse med hi-fi-lyd i lukket hodetelefondesign, «sa Greg Joswiak, Apples Global Marketing Manager.

De nye hodetelefonene kombinerer lyd og lyd, Apples H1-brikke, avansert programvare og kraftig digital lydteknologi for å gi en fantastisk lytteopplevelse til tingene Apple beskriver.

Ringen er laget av stål, perlene er i puter med minneskum og rammen og hodeputen er i strikket stoff.

Elementene er 40 millimeter og gir ifølge Apple rik og dyp bass, presise midoner og krystallklar, ren diskant.

I tillegg er Airboats Max utstyrt med en Apple H1-brikke på hvert øre, som sikrer rask og stabil forbindelse med enhetene.

Apple eksemplifiserer også følgende:

  • Automatisk bytte lar brukerne flytte lyd mellom iPhone, iPod og Mac. Når du spiller musikk på din Mac, kan brukerne enkelt svare på samtalen på iPhone, og Airboats Max bytter automatisk.
  • Med lyddeling kan du dele en lydstrøm mellom to sett med flyplasser på en iPhone, iPod, iPod Touch eller Apple TV 4K. Hold Airboat Max nær enheten og fest den med ett trykk.
  • Sree gjør det mulig å lese musikk, svare på anrop, kontrollere volum, få veibeskrivelse og mer. Du kan rapportere innkommende meldinger med Sri.

De har også funksjoner som romlig lyd kjent fra de adaptive EQ- og Airboats-kontaktene. I tillegg har Apple aktivert en funksjon fra Apple Watch, den digitale kronen, som lar deg justere volumet, men pause lyden, endre sangen og svare / stoppe samtaler.

La oss bestille nå

I følge Apple aktiveres Airboat Max 20 timers spilletid av aktiv støyreduksjon og romlyd gjennom hi-fi-lyd, tale- og videoavspilling.

Avanserte hodetelefoner har også en premiumpris. Airboats Max er priset til 6 990 kroner og plassen kommer i grå, sølv, himmelblå, grønn og rosa. De kan bestilles fra i dag og vil være tilgjengelige i butikkene 15. desember.

Inkludert i esken er et smart tilfelle av mykt stoff som ikke ser helt for lite ut av bildet. I dette tilfellet når du setter på Airboats Max-hodetelefonene, går de automatisk i strømsparingsmodus for å spare batteristrøm.

Til tross for høy lyd – Apple trenger virkelig å bli slått her Danish People H95 til nesten 9000 kroner.

Smart sak: Dette er for Airboats Max.  Foto: Apple
Smart sak: Dette er tilfellet for Airboats Max. Foto: Apple
Se også

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *