Apple introduserer iPhone 12

Apple er det Invitert til start Blant de nye iPhone-modellene i år. På grunn av koronaepidemien har selskapet bare en virtuell presentasjon, som starter klokken 19 norsk tid tirsdag kveld.

Saken oppdateres kontinuerlig.

Fire modeller

IPhone 12 forventes å komme i fire varianter:

  • 5,4 tommers iPhone 12 Mini
  • 6,1 tommers iPhone 12
  • 6,1 tommers iPhone 12 Pro
  • 6,7 tommer iPhone 12 Pro Maks

Ny og mer firkantet design, nye farger, støtte for 5G og mange kameraoppgraderinger vil være i de store nyhetene.

Ny smart høyttaler

Apple begynte kvelden med å introdusere noe helt annet enn iPhone, dvs. en mindre versjon av hjemmesiden for smarte høyttalere.

Homepot Mini har en mindre og rundere design enn originalen. Dette kalles U1-brikken, som lar deg vite når iPhone er i nærheten, og kan holde telefonen opp mot høyttaleren og slå på musikkavspilling.

Foto: Apple
Se også

Hjertet til Homepot Mini er Siri, og den støtter også forskjellige musikktjenester som Pandora, Tune In og Amazon. Den gjenkjenner forskjellige stemmer i hjemmet og gir unike svar. Med «intercom» -funksjonen kan du sende meldinger til andre høyttalere eller Apple-produkter rundt om i huset

Foto: Apple

Foto: Apple
Se også

Du kan også kontrollere de forskjellige hjemmekitebaserte smarte hjemmeproduktene dine direkte fra høyttaleren.

Det gjenstår å se om Home Pot Mini kommer til Norge. Vanlig versjon Hjemmeside Siden lanseringen i USA i februar 2018, er den ennå ikke til salgs i dette landet.

Prisen vil være $ 99, over kr. Den kommer i svart eller hvitt.

Dette henger sammen med at høyttaleren er basert på stemmekontroll via Siri, som ble tatt lenge før den ble tilgjengelig i den norske versjonen på iPhone.

Følg utdataene direkte

Du kan følge publikasjonen direkte i videoen over denne artikkelen Apples nettsteder Eller Nettlys. Hvis du har en Apple TV, kan du se den der også.

Saken oppdateres kontinuerlig.

READ  Den væpnede mannen etablerte seg i sitt eget hjem - V.G.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *