Apple introduserer iPhone 12

Apple er det Invitert til start Blant de nye iPhone-modellene i år. På grunn av koronaepidemien har selskapet bare en virtuell presentasjon, som starter klokken 19 norsk tid tirsdag kveld.

Saken oppdateres kontinuerlig.

Fire modeller

IPhone 12 forventes å komme i fire varianter:

  • 5,4 tommers iPhone 12 Mini
  • 6,1 tommers iPhone 12
  • 6,1 tommers iPhone 12 Pro
  • 6,7 tommer iPhone 12 Pro Maks

Ny og mer firkantet design, nye farger, støtte for 5G og mange kameraoppgraderinger vil være i de store nyhetene.

Ny smart høyttaler

Apple begynte kvelden med å introdusere noe helt annet enn iPhone, dvs. en mindre versjon av hjemmesiden for smarte høyttalere.

Homepot Mini har en mindre og rundere design enn originalen. Dette kalles U1-brikken, som lar deg vite når iPhone er i nærheten, og kan holde telefonen opp mot høyttaleren og slå på musikkavspilling.

Foto: Apple
Se også

Hjertet til Homepot Mini er Siri, og den støtter også forskjellige musikktjenester som Pandora, Tune In og Amazon. Den gjenkjenner forskjellige stemmer i hjemmet og gir unike svar. Med «intercom» -funksjonen kan du sende meldinger til andre høyttalere eller Apple-produkter rundt om i huset

Foto: Apple

Foto: Apple
Se også

Du kan også kontrollere de forskjellige hjemmekitebaserte smarte hjemmeproduktene dine direkte fra høyttaleren.

Det gjenstår å se om Home Pot Mini kommer til Norge. Vanlig versjon Hjemmeside Siden lanseringen i USA i februar 2018, er den ennå ikke til salgs i dette landet.

Prisen vil være $ 99, over kr. Den kommer i svart eller hvitt.

Dette henger sammen med at høyttaleren er basert på stemmekontroll via Siri, som ble tatt lenge før den ble tilgjengelig i den norske versjonen på iPhone.

Følg utdataene direkte

Du kan følge publikasjonen direkte i videoen over denne artikkelen Apples nettsteder Eller Nettlys. Hvis du har en Apple TV, kan du se den der også.

Saken oppdateres kontinuerlig.

READ  USA vant verdenshockey for 4. gang og slo Norge 2-1

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *