Apple kan introdusere autonom elbil

Denne siden er oversatt ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring.

(Pocket-lint) – Apple skal ha lagt «massen av grunnlaget» som trengs for at en ny prosessor skal drive fremtidens selvkjørende elbil.

Apple lager denne bilen som en del av en hemmelig plan lokalt kalt Titan. I følge Mark Kurman fra Bloomberg, værende Med Apples silisiumpanel nesten ferdig med å jobbe med bilens prosessor, kan selskapets mål om å introdusere et autonomt elektrisk kjøretøy bli utsatt i fire år.

Kurman beskrev brikken som den “mest avanserte komponenten” han hadde designet for prosjektet til dags dato. Selskapet planlegger å teste brikken på sine testkjøretøyer i California og har til syvende og sist som mål å gi “sterkere garantier enn de som er tilgjengelige fra Tesla og Wemo,” heter det i rapporten.

Titan-prosjektet, også kjent som Apple Car, har vokst mye de siste årene. Apple designer for tiden etter sigende en autonom bil uten ratt. Interiøret er romslig, stor berøringsskjerm i iPod-stil, muliggjør brukergrensesnitt som iOS.

Ideelt sett vil bilen bli solgt til forbrukere – eller det er «det meste av situasjonen», sier Kurman.

Apple ønsker å gjøre kjøretøyet kompatibelt med integrerte ladesystemstandarder, ved å bruke de fleste offentlige hurtigladestasjoner.

For en oversikt over noen av de mest interessante, eksisterende og kommende elbilene, sjekk ut Pocket-Lint-guidene nedenfor:

Skrevet av Maggie Tillman. Først publisert den .

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *