Apple kunne kjøpe Electronic Arts

eple

av David

Verden av videospill er i trådkorset«Eple i mange år. Cupertino-selskapet kunne kjøpe den berømte videospillutgiveren elektronisk kunst.

Som en påminnelse er Electronic Arts studioet bak titlene Star Wars, The Sims, Need for Speed ​​og mange flere.

Ifølge medieoppslag leter videospillutgiveren etter en fusjon eller en kjøper. Studien ville være målet for lederne av Tim Cooks firma.

Ifølge media vil Electronic Arts-teamene være i full diskusjon med Apples. Disney Y Amazon Jeg ville også vært interessert.

Husk at EA ligger bare noen få miles fra Apples hovedkvarter. Noen sier at dets ledere vil søke en fusjon og ikke ønsker å selge firmaet, så nåværende sjef Andrew Wilson forblir ved roret til den nye enheten.

Det er helt normalt at Electronic Arts er i trådkorset til Apple. De siste årene har den amerikanske giganten blitt interessert i videospillverdenen, og oppkjøpet av EA kan være fordelaktig og lønnsomt.

Siden 2019 utgivelsesdato forArcadeApple har vist sin interesse for videospill. For øyeblikket klarer ikke tjenesten hans å tiltrekke seg mange spillere og beholde dem, men overtakelsen kan endre situasjonen.

READ  Norge til å gå videre med massakademinne til tross for motstand

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *