Apple lar brukere overføre iCloud-bildesamlingen sin til Google Photos med en ny tjeneste

Apple har lansert en tjeneste som lar brukere overføre en kopi av samlingen sin fra iCloud Photos til Google Photos.

Som rapportert av MacRumors, har Apple også lagt til et støttedokument for tjenesten. I følge dokumentet kan brukere be om å overføre en kopi av bildene og videoene som er lagret i iCloud Photos med Apple ID til en annen tjeneste.

Denne tjenesten er opprinnelig tilgjengelig for kunder i Australia, Canada, EU, Island, Liechtenstein, New Zealand, Norge, Sveits, Storbritannia og USA for overføring til Google Photos, sa Apple.

“Overføring av bilder og videoer fra iCloud Photos sletter eller endrer ikke innholdet du lagrer hos Apple, men det sender en kopi av innholdet til den andre tjenesten,” ifølge støttedokumentet.

Hvordan virker det

Brukere kan be Apple om å overføre bilder og videoer i iCloud Photos ved å logge på med Apple-ID-en deres på privacy.apple.com. Derfra bør de velge ‘Overfør en kopi av dataene og følg instruksjonene etter behov.

De blir bedt om å logge på Google-kontoen sin for å starte overføringen.

Det vil ta Apple tre til syv dager å fullføre forespørselen.

“Vi bruker denne tiden til å bekrefte at du sendte forespørselen og til å overføre,” sa han.

“Noen data og formater som er tilgjengelige i iCloud Photos, for eksempel Smart Albums, Live Photos eller noen RAW-filer, er kanskje ikke tilgjengelig når du overfører innholdet til en annen tjeneste,” sa han.

Brukere bør sørge for at de bruker iCloud Photos til å lagre bilder og videoer med Apple før de overføres. De må også sørge for at deres Apple ID bruker tofaktorautentisering. De må ha en Google-konto med nok lagringsplass for å fullføre overføringen.

READ  Robert Whittaker dominerer Kelvin Gastelum, etterlyser Adesanya-omkamp

“Hvis du legger til flere bilder eller videoer til iCloud Photos før dataoverføringen begynner, trenger du ekstra plass i Google-kontoen din for å fullføre den. Hvis Google-kontoen din går tom for plass under overføringen, blir ikke alle varene dine overført, ”heter det i dokumentet.

“Hvis du legger til, oppdaterer eller sletter innhold etter overføringen begynner, eller hvis bildene og videoene dine fortsatt lastes opp, er det ikke sikkert at disse endringene eller tilleggene er inkludert i overføringen,” la han til.

Brukere vil motta en e-postmelding om overføringsforespørselen og en annen når overføringen er fullført.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *