Apple Music kan endelig komme til en Tesla nær deg

Denne siden er oversatt med AI og maskinlæring før den blir gjennomgått av en menneskelig redaktør på ditt morsmål.


(Pocket-lint) – Apple Music mangler fra listen over musikkstrømmealternativer som er tilgjengelige for Tesla-drivere, men det kan endre seg allerede neste måned.

Det er et av livets små mysterier at Apple Music-appen ikke er tilgjengelig i Teslaene du kan kjøpe i dag, men det ser ut til at ting er i ferd med å endre seg. Nye bilder delt på Reddit viser en Tesla Model S som kjører det som ser ut til å være en uutgitt versjon av bilens programvare. Akkurat der, like tydelig som nesen på Elon Musks ansikt, er Apple Music-ikonet.

Pocket-lint video av dagen

Mer enn et ikon. Bilder i bevegelse viser installasjonsarbeidsflyten, inkludert en QR-kode som må skannes for å koble til Apples musikkstrømmetjeneste.

Bilder fra Peterson Museum i Los Angeles, et bilmuseum som alle kan besøke. Det samme stedet har for tiden et partnerskap med Tesla som inkluderer kjøretøyer selskapet fortsatt prøver å sende, inkludert Roadster og Cybertruck. Ikke rart at ny programvare er tilgjengelig.

READ  Fokuser på Lords of the Fallen, 8 minutter med spilling!

Når det gjelder når Apple Music-integrasjon vil være tilgjengelig, er det viktig å huske at selv om det virker mulig, er det ingen garanti. I så fall bør Tesla inkludere den i sin programvareoppdatering for desember, noe som betyr at det ikke vil ta lang tid før Apple Music-abonnenter kan lytte til musikken deres mens de kjører.

Av Oliver Haslam.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *