Apple ønsker å bli en bank: hvilken fremtid for tradisjonelle banker?

Hvis jeg fortalte deg Apple… ville vi være enige om at du bør tenke på telefoner eller datamaskiner først Nei ? Vel, den amerikanske giganten bestemte seg for å lansere… i banktjenester. Og de skjelver allerede konvensjonelle banker. Dagens spørsmål: hva fremtid for banker? ble de brakt til Blir borte ?

epleOg Den amerikanske teknologigiganten har Ddu har det Det er ikke nokJeg vet ikkessamt lage telefoner, datamaskiner, klokker og strømme musikkhodetelefonernettbrett, fjernsyn…
Flink Nei, Etter å ha kjørt et kredittkort og et alternativ til crMr. DrHan hunSelskapet bestemteÅ starte sin egen sparekonto hos Goldman Sachs. investeringsbankenVeldig solid til å gi troverdighet til prosjektet deres.

For sikkerhets skyld er en sparekonto litt som sparegrisen du ville hatt i banken. Du setter inn pengene dine og til gjengjeld betaler banken deg renter Takk for at du stoler på hampengene hennes. Det er en måte å øke pengene dine på i stedet for å la dem sove. Bortsett fra detteI gjennomsnitt i USA er uansett sparekontoen 0,37 % renter sår. ikke sønnen hans.

deretter Dette eplet De tilbyr en rente på 4.15% av år. ingenting at Den første dagen tiltrakk Apples nye sparekonto nesten 400 millioner dollar i innskudd. tilLukk Ro deg nedJEG, imotikke Nei Tilgjengelig i Europa Og vil ikke skje Nei Umiddelbart fordi det er prinsippet om kredittkort. imotDet er mye mindre Utplassert her i stbesitter din.

READ  En båt som fraktet biler tok fyr: mer enn 1000 Porscher, Bentleyer og Lamborghini vil sannsynligvis bli ødelagt!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *