Apple Watch Series 6: Dra nytte av 22 % rabatt på GPS-modellen

Å investere i en festet klokke er en fin måte å dra nytte av alle kunngjøringene på håndleddet, men holde styr på den fysiske tilstanden din. Hvis du har en iPhone, kan det være interessant å velge Apple Watch Series 6: GPS-modellen utstyrt med et 44 mm deksel i rødt aluminium har for øyeblikket 22 % rabatt på La Fnac-siden. Dette øker prisen Prisene varierer fra 359,99 til 459Med gratis hjemlevering.

Detaljer om Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 er en modell med etui, så skjermen på 44 mm viser en definisjon på 368 x 448 piksler. Retina OLED LTPO-panelet er alltid aktivert, slik at du permanent kan se tid og mye mer informasjon uten å gå på kompromiss med autonomien. Tilstedeværelsen av en GPS-brikke er nyttig for spillbruk, og du drar nytte av avanserte geofunksjoner. Den vedlagte klokken har en elektrisk pulssensor og en oksygennivåsensor i blodet. Dens 32 GB lagringsplass lar deg installere flere applikasjoner.

Se etter Apple-fans

Som alle tilkoblede klokker fra den amerikanske produsenten, er Apple Watch Series 6 kun designet for iPhone-eiere: den er kompatibel med alle modeller fra 6s. Smartklokken tilbyr en ny måte å bruke det store antallet applikasjoner som er tilgjengelig på iOS, samt tilgang til mange funksjoner knyttet til sport og velvære. Alt du trenger å gjøre er å bruke Apples omfattende økosystem for å forbedre hverdagen din.

READ  Fiskere er kvalifiserte til å fortelle stedet for sjøfartsanlegg, M.E.P.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *