Apple Watch Series 7 (endelig) har en utgivelsesdato

Cupertino -selskapet har endelig bestemt seg for å dele lanseringsdatoen for det nye tilkoblede uret. Gode ​​nyheter, merkeinteresserte trenger ikke å vente lenge før de kan få en kopi.

14. september parallelt med kunngjøringen av iPhone 13, Apple løftet sløret på den nye Apple Watch Series 7. På det tidspunktet var det kun kunngjort et utgivelsesvindu for høsten 2021. Noen uker senere slipper Apple det endelig: Apple Watch Series 7 vil bli markedsført i begynnelsen av oktober 15. Når det gjelder forhåndsbestillinger, vil de være åpne denne fredag ​​8. oktober kl. 14.00 Spørsmålet er om de skal bli forelsket i det nye tilkoblede uret til det amerikanske firmaet.

Flere forbedringer er på programmet for denne nye avlingen. Vi snakker om en 70% lysere skjerm. Berøringsputen er 20% større ettersom rammen rundt har blitt tynnere. Som vanlig kommer klokken i to størrelser, med en liten økning i år: 41 og 45 mm.

Det er også en forbedring i batterilading som er 33% raskere. Nye sportsaktiviteter er lagt til i sporingsappen, for eksempel golf, tennis og sykling. Til slutt er det flere nye farger på showet: Grønn, Blå, Rød, Starlight og Midnight. Tydeligvis vil Apple Watch Series 7 være tilgjengelig med en hel mengde vanlige armbåndssamlinger.

Bekymrede forbedringer, langt fra de som ble introdusert av den forrige modellen, men som fortsatt er merkbare.

429 € vil være nødvendig for 41 mm basismodell med aluminiumsdeksel.

Les også:

READ  Odegaard har «mange som vil ha ham», sier den norske treneren

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *