Apple Watch Ultra jobber med droner i Norge

Triangula har oppdaget en ny funksjon i Apple Watch Ultra som inkluderer en kuleoppdagende drone.

Når et nytt produkt introduseres, kan allmennheten komme for å finne tredjepartsapplikasjoner for det, som designerne ikke hadde noen anelse om. En ting er sikkert, da Apple-ingeniører skapte Apple Watch Ultra, tenkte de ikke på å bruke en klokke på baksiden av en drone.

Likevel synes det norske forsvarsselskapet Triangula ideen er god. Selskapet er ekspert på plassering av skudd, og har en app som er i stand til å finne skudd på et kart. For å oppnå dette må den installeres på tre forskjellige enheter i nærheten av skuddet.

Et selskap uten like

Truncula hadde den geniale ideen om å sette en Apple-tilkoblet klokke på toppen av en drone for å sette fart gjennom gatene i hovedstaden Oslo. I et innlegg på det sosiale nettverket LinkedIn forklarer det unge selskapets kommersielle direktør, Marius Marents, sin tilnærming.

© Triangel

Selskapet brukte tidligere smarttelefoner for å oppdage skudd. Resultatene var veldig gode, men det hadde to store ulemper. Det første er kostnadsspørsmålet. Å sette en iPhone 14 på $1000+ på toppen av en drone virker ikke risikofritt.

Det andre problemet er vekten. Den samme iPhone 14 veier 172 gram. Ved siden av ham står Apple Watch Ultra a feather (61 gram). I likhet med telefonen har klokken et dobbelt radarsporingssystem som er mer nøyaktig enn konvensjonelle modeller.

En annen stor fordel er at klokken har en imponerende autonomi. Triangle forklarer at dette teknologiske fremskrittet og bunnsolide batteriet gjorde forskjellen mellom Ultra og Apples nyeste Apple Watch Series 8. Montert på en drone kan denne klokken høre skudd på hundrevis av meter unna. Senere samler hun inn mye informasjon som er viktig for politiet.

READ  Dagens fotballspill: De to første plasseringene i Norge er vakre for ytterligere tre poeng

Apple Watch Ultra og dronen: en vinnende kombinasjon

En gang i luften, streifer den nye enheten rundt i byens gater. Ved å bruke sin egen Triangular Scout-app kan selskapet gjenkjenne lydsignaturen til et skudd. Dette selskapet har spesialisert seg på dette arbeidet og opererer i dag kun i Oslo-området.

Hvis resultatene av Apple Watch Ultra er tilfredsstillende, kan systemet bli mye brukt i verden. Appen kan fungere uten å feste Apple Watches på baksiden av dronen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *