Apples nye tilkoblede klokke er endelig tilgjengelig

handleguide

Oppdatert

shoppinginnhold

Det kommer til rett tid for skolestart! Bestill den nye Apple Watch SE 2022 nå fra Amazon og nyt dens mange funksjoner!

Paris Match-redaksjonen var ikke involvert i produksjonen av denne artikkelen.

Amazon tilbyr deg den nyeste Apple Watch SE GPS med sitt sportsarmbånd. Mye mer enn bare en klokke, mange funksjoner er tilgjengelig rundt håndleddet. Denne tilkoblede klokken er tilgjengelig fra 299 euro, som i Apple Store. Men med Amazon kan du betale for kjøpene dine i 4 avdrag gratis, med månedlige avdrag på 74,75 euro. Selvfølgelig er leveringen også rask, spesielt hvis du er en Prime-kunde! Du kan også legge til AppleCare+-forsikring for andregenerasjons Apple Watch SE ved å klikke på den angitte boksen på produktarket. Denne forsikringen dekker din tilkoblede klokke i 2 år for et beløp på 69 euro. Velg farge, reimstil og størrelse og bestill din Apple Watch SE 2022 nå på Amazon-plattformen!

Apple Watch SE 2022 er nå tilgjengelig på Amazon

Apple Watch SE GPS 2022 er tilgjengelig i to versjoner: GPS og GPS + Cellular og i 3 størrelser på 40, 41 og 44 mm. Den kobles til via Bluetooth 5.0 og lades opp via magnetkabelen. Motta anrop, svar på meldinger, sjekk helsen din, alt fra håndleddet! Apple Watch SE 2022 er opptil 20 % raskere enn forrige versjon. Den er også i stand til å oppdage fall eller ulykker og uavhengig ringe et nødanrop. Spor statistikken din fra Fitness-appen på iPhone med søvn- og helsedata. Og for å prestere, finn treningsøktene som tilbys av din personlige trener. Du vil motta et varsel hvis pulsen ikke er riktig. I tillegg kan du også lytte til favorittmusikken eller lydbøker med klokken. Bruk også ApplePay fra håndleddet!

READ  Nettbasert kurs om trivsel i byen, byplanlegging og miljø

Klikk her for å nyte den nye Apple Watch SE 2022

les også : Oppdag vår Kjøpeguide-seksjon

Prisene er kun gitt for informasjonsformål og kan endres. Noen lenker spores og kan generere en provisjon for Paris Match.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *