Arctic Challenge vil se en fryktløs trio som tar på seg Lapplands husky-sti i Norge og Sverige for å styrke Highland Hospice-kassen.

Fra venstre Chris Andrew med Toffee, Francesca Marquette med Cookie og David Phillips med Stevie. Hunder vil aldri dra på arktisk tur! Foto: Gary Anthony

En fryktløs trio i Highland håper å reise til Skandinavia neste år for å ta på seg Lapland Husky Trail for å hjelpe Highland Hospice.

De tre vennene er David Phillips, en 37 år gammel butikksjef, og Christopher Andrew, en 36 år gammel bygningsarbeider, begge fra Inverness, sammen med Francesca Marquetti, en 31 år gammel innsamlingsleder som har flyttet til området fra hjemmet hennes. Italia.

I mars neste år planlegger de å legge ut fra Norge og reise 270 kilometer til nabolandet Sverige i hundesleder i ekstreme temperaturer under nullen.

Utfordringen begynner i den arktiske byen Tromsø og ender opp på det verdensberømte Ice Hotel i Jukkasjarvi.

Selv om de vil følge guider for å hjelpe dem under turen, vil de gjøre det meste av jobben selv – inkludert å sette opp og bryte ut leirer, samt å pleie huskies velvære.

“Vi tre er nære venner, og alle medlemmene er på Highland Martial Arts Center i Inverness, hvor vi trener sammen. Vi har det veldig bra, og vi føler oss mer enn klare til å ta denne utfordringen og alt det kan kaste på oss på både det fysiske og mentale nivået, ”sa Phillips.

Han la til at han så etter den kommersielle avslutningen og motivasjonen til prosjektet, inkludert planlegging, organisering og å sørge for at alt gikk på rett spor, Mr. Andrew hjalp til med å motivere og holde alle i gang, mens fru Marchetti var den kloke personen som sørget for det. De holdt planene sine realistiske så vel som å være en “flott italiensk kokk”.

READ  Nets Group fortsetter å selge sine konto-til-kontotjenester til Mastercard

“Chris er en entusiastisk lokal amatørfotograf, så vi dokumenterer alle delene gjennom hele turen, og vi tre håper virkelig å få et glimt av nordlyset – jeg har tidligere reist til Island med familien av nettopp denne grunn å komme tomhendt, ”sa Phillips. “Det er virkelig en livslang utfordring, ettersom vi håper å samle inn så mye penger som mulig til fordel for hospitset. Veldedighet i seg selv ligger våre hjerter nær.”

De setter et mål på minst £ 16.000 og gir en donasjon for noen av besøkene Her eller Her.


Vil du svare på denne artikkelen? Trykk i så fall på Her For å sende inn ideene dine, kan de bli publisert på trykk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *