Arkanoid – Eternal Battle avslørt i den nye traileren

Under online-arrangementet Guerrilla Collective ga Microids i dag ut de første spillopptakene av spillet Arkanoid – Evig krig Gjennom en tilhenger.

Laget av French Studio Pastagames, Inviterer tittelspillere til å gjenoppdage eller gjenoppdage det populære breakout-spillet i en revidert og oppdatert versjon. Spillet, planlagt til oktober 2022, vil bli utgitt på PS5, PS4, Switch, Xbox One, Xbox Series X | S og PC-konsoller, og vil inneholde Cross-Play online flerspilleropplevelse.

Som en påminnelse, Arganoid Et kult arkadespill laget av Tito i 1986 der ARKANOID Mothership ble angrepet. Det lille VAUS-romfartøyet klarer å rømme, men befinner seg fengslet i en annen dimensjon. I kjølvannet av ødeleggelsen av ARKANOID må skaperen av denne labyrinten ødelegge blokkene kalt VAUS «romvegger» for å beseire og unnslippe «DOH».

Arkanoid – Evig krig Den ikoniske mursteinsbryteren i den moderniserte versjonen full av overraskelser representerer den beste avkastningen. Denne traileren introduserer spesifikt de fire spillmodusene til tittelen:

  • Retro : Oppdag atmosfæren til arkaderom med denne enkeltspillerspillmodusen, du kan prøve den originale versjonen av arkade siden 1986 nevnt på arkadeskjermen.
  • Neo : Denne unike modusen inviterer deg til å oppdage (igjen) det klassiske spillet til Arkanoid i en helt ny versjon som tilbyr 100 % nye nivåer, sofistikert kunst og lydretning, men også nye moduler, bonuser og effekter!
  • Imot : I denne lokale flerspillermodusen kan 2 til 4 spillere konkurrere på samme skjerm.
  • Evig krig : For første gang vil 25 spillere utfordre hverandre online i en eksklusiv Battle Royale-modus! Bruk spesielle krefter for å få fordel over andre og få så mange poeng du kan for å stå sist og vinne spillet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *