Arlet Vincent, programleder for Extraordinary Garden på RTBF dør (videoer)


Arlett Vincent var vertskap for “Le Jardin Extraordinaire” frem til 1991.

belgisk

Familien kunngjorde onsdag i en offentlig tjeneste at Arlett Vincent, det tidligere ansiktet til RTBF-programmet «Le Jardin Extraordinaire» er død.

Før han var stemmen og ansiktet til den ekstraordinære hagen, var Arlett Vincent en kunngjører som startet på tidspunktet for verdensutstillingen i 1958 og sa at han kom til RTBF ved et uhell og ga andre show: i motsetning til dette, magasinet F, La Preuve par Quatre og Cinéscope. I 1965 ble han vert for den ekstraordinære hagen til 1981. Deretter kom han tilbake fra 1985 til 1991.

I 2015 feiret hagen 50-årsjubileum. Claudine Presser, som fulgte Arlett Vincent, ledet an for Tangui Dumortier, som snudde leksjonene og ga den et løft ved å levere magasiner fra hele verden.

Pensjonist langt fra TV

Etter at hun forlot RTBF, bor hun i Walloon Brand, “Jeg vet ikke hva kjedsomhet er. Jeg har vært interessert i livet i mange år, sa han til RTBF.

Hun hadde mange hobbyer fra å studere til å male. Hun fortalte sin gamle TV-kanal at hun ikke hadde nostalgi. «Utseendet jeg viser på utsiden er ikke lenger det samme: der jeg var før, er jeg ikke eksponert nå. Det er en tøff jobb, og jeg er glad det stoppet.

READ  Adele styrer verden, og Strome styrer Belgia og Frankrike

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *