Arnad, den beste kokken i Belgia, fikk en uventet forelskelse fra 4 medlemmer av juryen: selv teamlederen hans kunne ikke tro det (video)

Top Chef-finalen nærmer seg med stormskritt, og denne ukens kvalifiseringskamper vil være en av showets kvartfinaledeltakere.

For å få tilgang til det, konkurrerte kandidater i to valg. Den første utfordringen ble startet av Jean Impert og lot Louis kvalifisere seg.

For det andre ba 4 jurymedlemmer kandidatene om å supplere tomatene som ble trent av andre involverte kokker denne sesongen. Kokken Dominic Crane guidet Arnaud Delven, noe som lønnet seg: hans «ikke den enkle tomaten» ble kalt «Favoritt av 4 medlemmer av juryen».

Da dommen ble forkynt, fant juryen, som blindt hadde smakt på maten, ut at denne vellykkede rettkonkurransen var laget av Arnat fra Belgia, så han kvalifiserte seg til Top Chief-kvartfinalen. Arnaud-kaptein Glenn Vieill er vanskelig å tro: «Men nei?! Utrolig!»

«Bra! Hva annet? Superglad, Super Prot, dette er en hyggelig overraskelse, ærlig talt, gratulerer. Nei, men seriøst, fatet ble bygget, det var en sti, det var klart, det var rent.»Han kommenterte glad og stolt om sin kandidat.

For Arnaud er totalen av glede og overraskelse: «Å bestå en eksamen mens du skinner i øynene til 4 kokker, det er så vakkert. Tomater er en attraksjon i hjertet!»sier han i et intervju.

«Jeg lyttet til lederen min i dag, jeg ønsket å gi mye, så jeg la mye press på meg selv, tusen takk. Vi vil beholde det samme presset, vi vil virkelig prøve å nå hjertet og hjertet. Minner .»Sier igjen med den fantastiske leksjonen fra det belgiske showet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *