Årsaker til at domstolene bestemte seg for å varetektsfengsle Pierre Palmet

I påvente av rettssaken vil Pierre Palmade forbli i varetekt. En ankedomstol i Paris avgjorde mandag, etter at statsadvokaten ba om at komikeren ble varetektsfengslet etter den alvorlige bilulykken han forårsaket 10. februar, da han ble siktet for drap og selvpåførte sår. Som en påminnelse ble en mann og hans seks år gamle sønn alvorlig skadet, og et tredje offer, mannens svigerinne, mistet babyen hun ventet etter ulykken.

«Det er for komplisert»: Advokat for ofre for krasj forårsaket av Pierre Palmet gir nyheter

Men hvorfor bestemte lagmannsretten seg for å følge myndighetenes anmodning, da han først ble holdt på sykehuset, under et elektronisk armbånd?

Hvis lagmannsretten velger å varetektsfengsle Pierre Palmade, vil det ifølge RMC være av to spesifikke grunner.

Den første grunnen er denne: Dommerne mente at skuespilleren sto i fare for å gjenta sin farlige oppførsel, nemlig kjøring i kokainpåvirket tilstand.

Den andre grunnen, ifølge våre franske kolleger, er «behovet for å beskytte etterforskning som pågår». Lagmannsretten ønsker å sikre en smidig gjennomføring av rettssaken for drap og ulykkesskadene mot Pierre Palmet.

Hvor blir Pierre Palmade arrestert?

På dette tidspunktet er komikeren fortsatt tildelt sykehuset. Siden han fikk hjerneslag på lørdag, ligger han for tiden på Kreml-Pizetre-sykehuset og vil først bli løslatt når helsen tillater det.

Ifølge franske medier var det fengselet i Fresnes (Val-de-Marne) som ble valgt. Fengselet har en sikker sykehusfløy og 80 sykehussenger. Selskapets tidligere direktør Joachim Puyo forsikret BFMTV om at Pierre Balmade «vil ha fortsatt omsorg».

Pierre-Palmate-ulykke: Muriel kaller venninnen sin en «morder» og komikeren vil ikke se henne lenger

READ  Jean-Luc Reichman sørger over morens død (Bilder)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *