Arsenal koblet til sjokkerende Aston Villa-trekk etter at Michael Arteta bekrefter «løsning»

Arsenal har sluttet seg til et overraskende trekk for Aston Villa-keeper Tom Heaton etter at manager Michael Arteta bekreftet at han planlegger å styrke sine preferanser i sitt innlegg.

Gunners solgte til Emiliano Martinez Villa Sommeren og Island-forsvareren Alex Runnerson hentet kort tid etter fra den franske siden Dijon.

Selv om Martinez ble inspirert på Villa Park – som toppet Premier League-rangeringene for rent ark – slet Ranerson og gjorde en rekke feil.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Gunners tapte 4-1 da de ble stukket i taket av Riyad Mahrez frispark i kvartfinalen i Carabo Cup mot Manchester City i desember.

Etter å ha mislyktes i å erstatte Martinez og la 26 år gamle Matt Macy delta i dvalemodus, bekreftet Arteta tidligere denne måneden at han var på utkikk etter et nytt alternativ for sikkerhetskopiering for nåværende Bernd Lenovo.

«Vi evaluerer situasjonen med tre nivåer i målområdet og vil finne en annen løsning, sannsynligvis i dette vinduet,» sa han. Sa.

Vi gir deg vår daglige Aston Villa Bulletin, de siste nyhetene, utvekslingsfunksjoner og tilbakemeldinger og viktige samtalepunkter for fans.

Hvordan registrerer du deg?

Det er enkelt og tar bare noen få sekunder.

Skriv inn e-postadressen din i boksen øverst i denne artikkelen og registrer deg.

Villa subs.jpg

Det er det, du er klar. Du kan registrere deg Her.

Hvis du senere bestemmer deg for at du ikke lenger vil motta e-post, kan du følge lenken for abonnementet i et av nyhetsbrevet – men vi tror ikke du vil.

READ  Union løser opp tåke og senker Cherokee i andre omgang (0-4)

Dessuten er det helt gratis!

Du kan få alle de siste oppdateringene ved å følge oss på sosiale medier Facebook Og Twitter.

Vi har også en gratis app som du kan laste ned. Den oppdateres alltid med de siste nyhetene fra regionen. Google Play Butikk Og App Store

Som nevnt i den Daglig post, Den løsningen kan komme i form av Heiden, som nylig kom tilbake til kondisjon.

Hedninger var Han har gjort sitt første senioropptreden for villaen på over 12 måneder I tredje runde dykk i FA Cup mot Liverpool fredag ​​før førstelagstroppen ble isolert etter et koronavirusutbrudd i Patimore Heath.

Han har vært på benken de tre siste høykampkampene han overvant fra en frontal korsbåndskade han møtte mot den tidligere klubben Burnley i januar i fjor.

34-åringen, som har en stor erfaring, kan holde øye med at han kommer tilbake til England-troppen til det sene EM i sommer.

På spørsmål om Runnerson kunne komme ut av gjeld, sa Arteta: “Ingenting ennå.

“Diskusjonen vi hadde i klubben i løpet av sommeren var litt annerledes enn det som virkelig skjedde på grunn av utvekslingsvinduet og situasjonen jeg vokste opp med Amy.

«Vi har ikke mye tid til å gjøre det vi virkelig vil gjøre. Vi bestemte oss for å evaluere statusen til dette vinduet. Dette er hva vi prøver å gjøre. Vi vil ta en beslutning om hvordan vi vil utvikle oss i de tre stillingene.»

Villa eier også en jetstyring i klubben, og han har gjort to opptredener denne sesongen, begge i Carabo Cup.

READ  RWDM kommer litt nærmere Jubilee Pro League

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *