Arsenal signerer Omar Reggie åpner $ 55 millioner drøm i den nye klubben

Den nye Arsenal-signatøren Omar Reykjavik sier at han er fast bestemt på å gjenopprette klubbens tillit til ham etter Herthas flytt fra Berlin.

Den 19 år gamle midtstopperen satte pennen på papir i en profesjonell avtale med Gunners fredag.

Selv om det forventes at han blir med på U-23-laget før han blir en førstelagsspiller, er Reikis store ambisjoner for fremtiden klare.

Han snakket med den tyske butikkbyggeren etter bekreftelsen av flyttingen, og sa: ”Selvfølgelig ville det være en drøm verdt $ 60 millioner dollar eller mer.

«Fordi det betyr at jeg har utviklet utmerket atletisk utvikling. Men sportssuksess er veldig verdifullt for meg.

Omar Reggie fullførte sitt trekk for Arsenal torsdag

«Jeg har ikke et spesifikt mål Arsenal Hvis de hadde ventet noen måneder, hadde de fått meg uten overgangsgebyr.

«Nå har de brukt så mye penger på meg, og jeg vil betale tilbake det med effektivitet. Klubben er seriøs om meg, og jeg er takknemlig for det.»

Reggie sa til Arsenals offisielle nettside at klubbens historie om å gi unge spillere en sjanse var en av faktorene som tiltrukket ham til Nord-London.

Han la til: “Som en ung spiller må du spille et sted der de ikke er redd for å gi deg en sjanse, og du kan se at mange unge spillere er ødelagte her, og jeg vil være neste.

Det forventes store ting i Reggie i fremtiden
Det forventes store ting i Reggie i fremtiden

«Varmen til folket og interessen de viste meg, selvfølgelig. Når en klubb som Arsenal er interessert, tror jeg ikke at noen skal tenke seg om to ganger.»

READ  Ballon d'Or satset: Messi "ingen tvil" om vinneren

Det gjenstår å se om Arsenal vil åpne sjekkheftene sine igjen innen utgangen av måneden, men de er fortsatt knyttet til en kreativ midtbanespiller.

Populære navn inkluderer Norwichs Amy Poundia og Dortmunds Julian Brand.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *