Arsenal skal vurdere Buccaneer Saga-skade mens Michael Ortta berømmer ’tilnærming’ til Sheffield United-seier Fotballnyheter

Den allsidige midtbanespilleren Arsenal vil vurdere Bukayo Saga de neste to dagene etter å ha fått en lårskade i et 3-0 nederlag mot Sheffield United.

Et fantastisk lagmål av Alexandre Lockett ga tilskuerne en ledelse på halvtid, før Gabriel Martinelli kunne kalles tilbake til laget med et mål. Lockett scoret igjen sent for sitt 50. Premier League-mål for Gunners.

Søndagens 3-0-seier er Arsenals første rene ark på 15 kamper, og tre poeng flyttet Michael Artetas lag til niende, syv poeng bak det sjette – Liverpool – men det kunne ha kostet noe.

Saga, som ble stoppet ved kanten av diamanten av Arteta i fravær av Martin Odeguard, fikk en lårskade i andre omgang på Bramal Lane etter en utfordring med Ryan Brewster.3:07

Se gratis: Høydepunkter fra Arsenals 3-0-seier over Sheffield United

Etter en uavgjort 1-1 på Emirates Stadium forrige uke, møter Arsenal en avgjørende Europa League-kvartfinales andre etappe med Slavia Brock på torsdag, men det blir ikke kjent om Socetta blir degradert til Tsjekkia.

“Jeg vet ikke enda [the severity of the injury]. Han måtte ut fordi han hadde vondt i låret, og det er det vi trenger sist, “sa Arteta.” Vi har ikke sett noen gode spillere denne gangen, så den siste vi trenger er en annen. Jeg håper det ikke er så alvorlig.

“Jeg vet ikke størrelsen. Torsdag, David [Luiz] Vær ute, Kieran [Tierney] Skal være ute, og så være med Emil [Smith Rowe] Og Martin [Odegaard], Vi vet ikke ennå. De neste dagene vil se hvordan Buccaneer utvikler seg.

“Jeg tror Pierre-Emerick [Aubameyang] Kan komme tilbake på torsdag – han var syk i går, klarte ikke å trene, men håper han kan bli bedre neste dag eller to. “

Låsesettet var i utmerket form da Sheffield United ble kastet av Arsenal sist
Bilde:
Låsesettet var i utmerket form da Sheffield United ble kastet av Arsenal sist

Arsenals åpner siktet mot ekte skjønnhet, da Danny Cephalos ‘dype bakhjulsflipp til slutt siktet til å skyve ballen under Lockheeds Aaron Ramstale.

Det hadde ikke størrelsen på Arsenals mest populære lagmål mot Norwich i 2013, som ble scoret av Jack Wilshere, men det hadde mange av sine kjennetegn.

Arteta la til: “Dette er et felles Arsenal-mål, det var høy kvalitet og bevegelsen var veldig bra. Laga spiller veldig bra denne gangen – han er full av selvtillit. Han må gjøre det til slutten av sesongen.

“I løpet av de siste seks eller syv månedene har jeg sett en stor forandring i måten han behandler mennesker på og måten han behandler lagkameratene på. Jeg blir sett på ledelsen han har tatt på banen. Det er veldig positivt. Han er en spiller med enorm opplevelse.

Gabriel Martinelli banker hjem fra nær hold for å doble Arsenal-ledelsen
Bilde:
Gabriel Martinelli dobler hjemmelaget til Arsenal fra nær hold

Gunners doblet ledelsen da John Lundstr ம் m langsomt overga seg til Nicholas Pepe i andre omgang da Ivorians kjøreløp og skudd så Ramstale slå ballen i et tomt nett for Martinelli.

Det var tenåringens første mål på 15 måneder etter en alvorlig kneskade, men han gjentok behovet for å være tålmodig foran midt i opprøret over de vanlige oppstartene fra Arteta-supporterne.

“Visst, jeg er fornøyd med ham, men jeg ber deg om å være tålmodig, siden vi har mange spillere i 19- og 20-årene. De sammenlignes med andre spillere i samme alder i Premier League-klubber, men det er ikke vanlig .

“Han har en utrolig holdning og talent, og hele fremtiden hans ligger foran ham. Alt vi trenger å gjøre er å prøve å klare det og skape og forbedre de riktige minuttene og de riktige spillene.”

Heckington beklager det ‘alvorlige’ nederlaget

Paul Heckbottom har sett Sheffield United slippe inn 10 mål med ansvar for sine tre Premier League-kamper.
Bilde:
Paul Heckbottom har sett Sheffield United slippe inn 10 mål med ansvar for sine tre Premier League-kamper.

For Blades er dette det 25. Premier League-tapet for sesongen, og de er forankret nederst på tabellen. Tredje strake nederlag mot midlertidig sjef Paul Heckingbottom – andre i ligaen – South Yorkshire klubben har syv kamper igjen med 18 poeng fra forsvaret.

“Det var skuffende,” sa Heckingbottom. “Det er en tilgivelig liga. 3-0 kan virke tøff, men det er marginalt på dette nivået. Det var en nådeløs liga, og det andre målet blåste luften ut av båten vår.

“Da vi ikke hadde ballen i første omgang, følte jeg at vi ikke hadde nok kontroll over Arsenal. Vi vant den ikke igjen, så vi måtte gjøre en taktisk endring for å få mer kontroll over dem. Få mer kroppene når vi hadde banen.

“Det andre målet endret spillets problem og kom på et tidspunkt da vi gledet oss over våre beste feilstavinger i turneringen. Jeg tenker ikke på neste sesong – jeg tenker på neste kamp mot ulvene. Hva skjedde dette sesongen har påvirket mange mennesker, men vi må se fremover.

“Alle må spille noe, gi 100 prosent. Det må være nyheter hele tiden. Alt annet kan være en distraksjon hvis du tillater det. Meldingen må kjempe gjennom det.”

Sheffield bekrefter Uniteds exit
Bilde:
Sheffield bekrefter Uniteds exit

Heckingbott så sitt Sheffield United-lag slippe inn 10 mål da de tok ansvaret for sine tre Premier League-kamper, en felles høyde etter de tre første kampene til en manager.

Men Platts vil returnere Sander Berg til trening neste uke, som kommer tilbake til siden om fjorten dager. Platene er 14 poeng, så hvilke mål er satt mellom nå og slutten av sesongen?

Heckingbottom la til: “Vi ønsker å fange West Brom [in 19th place]. Det er en stor avtale når det gjelder stolthet, og det er en økonomisk belønning. Glem 20-punktsideen. Vi kan ikke skamme oss over hvor vi er. Vi må angripe disse øyeblikkene på en best mulig måte for å styrke oss.

“Spillerne må lære av dette og være i posisjon til å fremstå som sterke hvis det skjer igjen. Vi har eldre spillere som kan hjelpe ungdommer med å utvikle humøret. Først da kan gode tider komme tilbake.”

Hva blir det neste?

Lørdag 17. april kl 14.30.

Spark 15:00

Søndag 18. april kl 12.30.

Spark 13:30

Sheffield United Neste lørdag klokka 15:00 Visit the Wolves and Live Sky Sports.

Arsenal reiser for å møte Slavia Brock i andre etappe i kvartfinalen i Europa League torsdag, før de spiller for Fulham i Premier League førstkommende søndag. Sky Sports, 13.30.

READ  Virgil von Dijk påminnelse om midtstoppavgjørelsen for Liverpool

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *