Arsenal slo Manchester United i WSL til tross for at de fikk rødt kort | Super League for kvinner

Den 22 år gamle midtstopperen, etter å ha scoret sitt andre mål mot Manchester United, er forsikret av Joe Montemuro om at “mye mer er ennå ikke kommet” fra Lotte Vuben-Moi etter å ha roet Arsenal ned og pustet liv i deres kamp. for en plass i neste sesongs mestere. Til tross for å ha spilt en halvtime med 10 timer etter det røde kortet i ligaen, møter Beth.

Seieren betydde at Arsenal reduserte underskuddet til tredjeplassert United med tre poeng, mens London-laget spilte mindre enn et parti da paret kjempet om en ny tredje europeisk plass tilgjengelig for kvinners Super League-lag. United-manager Casey Stony sa at han var “dypt skuffet” over nederlaget og vant begge kampene. “De var leger med sin sjanse, det var vi ikke,” sa Stony.

En spiller med utførelsen av Wupen-Moin-kampen som ble sammen med Arsenal på University of North Carolina om sommeren, Marshall-spillerbeskyttelse og tar kanten av spillet med et mål om å hjelpe Arsenal med å vinne uten sin medfan. Leah Williamson, meget erfaren midtstopper.

Williamsons fravær er ikke bare en bekymring fra et defensivt synspunkt, men også fordi det er viktig for den engelske internasjonale å bygge bak Arsenal. “[Leah’s absence] Det gjorde ting vanskeligere når det gjelder preferanser, men vi er stolte av Lotte og hva hun gjør og hvordan hun representerer klubben, ”sa Montemuro. “Hun er et ekte Arsenal. Men det jeg elsker er at med hver trening, hvert spill, vokser og vokser hun. ”

Arsenal stilte utenfor den angripende midtbanen, og fremover ble delvis håndhevet, men ble tildelt et mål innen tre minutter etter den elektriske starten. Den nederlandske spissen Jill Rudd kom inn i feltet før han traff et skudd og avviste midtstopperen Millie Turner på en tung måte.

Å trekke det første blodet løste ikke venene. United ønsket tidligere Arsenal-unggutten Lauren James og den amerikanske verdensmesterskapet Kristen Press velkommen fra skade, og paret endte i en kraftig front-tre med Ella Doon. Arsenals fokus vil være på James, frykten som nesten er synlig over banen når han får ballen fremover og vender tilbake til målet.

Begge sider presset hardere og hardere, noe som resulterte i en rask åpning, og begge lag prøvde å samle seg for å roe ned spillet og ordne ting mens de holdt på. “La oss avgjøre dette, la oss være stille,” kunne en sint Montemuro høres rope over banen. United-kaptein Katie Jhelum appellerte til lagkameratene om å “hjelpe hverandre”; “Vi hadde tid,” ba han.

Arsenal-spillere frustrerte over den fortsatte besmettelsen fra melodien til Katie McCabe og spesielt Mead, som på et tidspunkt imponerte den irske landskampen, men dommer Amy Fearn, som kjempet for å kontrollere spillet, avviste begjæringen: «Hvor mye gjorde du mot James som et lag? Det fungerer begge veier. ”

Stony klaget deretter over James ’første omgangsbehandling og den” forferdelige ”dommeren. “Jeg kommer til å gi deg en bot, på en eller annen måte, så jeg sier deg at hvis du har tid og tid til å fylle 19 år, sier du at du ikke kan gjøre noe fordi det er forskjellige spillere, det er dårlig,” sa han.

Arsenal økte intensiteten tidlig i andre omgang, og reflekterte en blåsende start på spillet. Belønningen for presset kom raskt. Vivian Midema vant et hjørne til venstre, og McCabe trakk seg inn, som gikk gjennom ørene på Wuben-Moi.

Arsenal fortsatte å dominere, men Meet United ville erstatte en livline med 30 minutter, da innbytter Jess Sixsworth falt i sin egen halvdel da United prøvde å bryte sammen, og plukket opp en ny gul. Doon United ville få ballen på under 10 minutter bak i nettet, men hun var utenfor siden Sixsworth gikk til henne.

Da Uniteds håp ble knust, var det en oppdrift i Arsenals forsvar, som nesten kompenserte for det reduserte antallet. Nå må de opprettholde rekorden mot lag utenfor topp fire: de har ikke mistet slik motstand siden 2018.

READ  Noticia de la Toro Mart ன nez mudándose de Mendoza con su novia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *