Artech favoritter for 20.000 tonn koreansk lakseoppdrett

Anlegget er planlagt av K Smart Farming (KSF), et joint venture mellom den norske baserte Salmon Evolution ASA og det koreanske sjømatfirmaet Tongwon Industries. En kontrakt for videre mulighetsstudie er tildelt Artech Aqua.

Denne avtalen dekker formålet med å gjennomføre prosjektering, distribusjon, installasjon og igangkjøring av prosessrelaterte systemer og utstyr designet for Artech Aqua i fremtiden når prosjektet utvikles.

“Vi er glade for å motta denne mulighetsstudien, som er polarisert for å levere hele spekteret av produkter fra dette fantastiske lakseoppdrettsanlegget i Sør-Korea,” sa Ingert Itzwick, administrerende direktør i Artech Aqua.

KSF-joint venture planlegger å bruke en hybridstrøm gjennom datateknologi, nemlig Artech Aqua, for å gi laksevolusjonens landbaserte anlegg i Indore, Norge.

“Salmon Evolution har fått førstehånds erfaring fra vår ekspertise innen å tilby tekniske og landbaserte akvakulturanlegg gjennom vårt samarbeid med Indre Haria, som et resultat av at de har introdusert oss for Gay Smart Farming. Dette prosjektet representerer et viktig skritt i vår reise til forandring, ”sa Eitzwick.

READ  Norden elsker EV Nå er de enda grønnere: HyperDrive

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *