Arteta «bra» til Martinelli i tårer etter nylig skade

Takket være Arsenal-sjef Michael Arteta har VAR vært aktiv Newcastle vant 2-0 Hyllet FA-cupen og den økende betydningen av Emily Smith Rowe.

20-åringen beviste forskjellen for sine holdere og fanget åpningen i det 109. minutt etter at uavgjort gikk i ekstraomgang.

Dette kunne ha vært en annen avgjørelse for akademikeren Smith Rowe, som ikke ba videoassistentdommer Chris Gavana om å revurdere tiden for å stoppe en avgjørelse i dybden.

Smith Rowe fikk rødt kort for en utfordring på Newcastle Sean Longstop, men det ble redusert til et gult etter at banen på siden ble brukt og unggutten brukte mer avslag på å nekte Gunners-laget inn i fjerde runde.

Bare ni av de 32 forholdene i helgen vil inneholde VAR – spilt på Premier League-bakken.


Les mer: Som Arsenals stand-in flyndre har Arteta ingen hodepine


Arteta sa: “Jeg var gal fordi da jeg så det på TV, trodde jeg ikke at han kunne bli sendt, men takk Gud for at kontrollerne bestemte seg for å beholde VAR, i dag fungerte det som det skulle, så jeg er så glad jeg fikk det.

«Vi stoler på Emily, hun har det bra. Hun vokser og blir viktigere på laget.

«Slik han kom tilbake i dag, personligheten han spilte, og vi ba ham om å være mer i boksen. Jo mer trusselen foran målet, jo viktigere scoret han for oss.»

Smith Rowe var den første personen som kom tilbake til Arteta-benken etter en times kamp på Emirates Stadium, hvor mulighetene var førsteklasses.

READ  USA har kunngjort at de vil boikotte OL i Beijing i 2022.

Hans debut, sammen med Bukayo Saga og Granit Saga, kom i to og Arsenal begynte å forsvare tittelen med en 2-0 ledelse.

Kaptein Pierre-Emerick Abameyang var en outsider før Arteta kalte opp kavaleriet, men sesongens sjette mål ble tatt til fange av Kieran Tyrney fra midten gjennom et 117-minutters bånd.

Dette var en annen fordel for holderne, men da Gabriel Mardinelli, som nylig kom tilbake fra en kneskade, led av et ankelproblem i hetebølgen og ble tvunget til å forlate etter å ha blitt kalt, fikk de et slag før avsparket. Start XI.

Arteta innrømmet: «Jeg var avskåret. Jeg var på kontoret mitt før kampen. En trener kom inn og sa at kaffen hadde skadet seg selv og vridd ankelen.

“Jeg dro til sykehuset, og han hadde tårer og hadde store smerter. Vi må se hvordan han har det. Det så ikke bra ut, han hadde vondt, så jeg forestiller meg at vi ikke skulle få noen gode nyheter med ham. ”

Martinelli vil gjøre en skanning, men forventes å gå glipp av torsdagens hjemmekamp mot Crystal Palace i Premier League.

«Han vil spille neste kamp. Han er ikke bekymret, hans rolle er å være i stand til å takle smertene,» sa Arteta.

«Jeg håper det ikke er noe for alvorlig, men det er ikke bra å begynne med.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *