Arthur J. Gallagher kjøper Barisco i Norge

Arthur J., et internasjonalt forsikringsmeglerfirma. Gallagher & Co. Den norske baserte maritime og energimegleren Barisco har kunngjort oppkjøpet.

Barisco ble grunnlagt i 2001 og betjener entreprenører, marine servicefartøyer, forskning og produksjon, skipsfart, passasjerskip og fornybar energikunder.

Etter oppkjøpet vil Parisco-styreleder Doug Magne Dorjusen og hans team bli med i Bergwall Marine, en Oslo-basert spesialisert marinemegler med base i Gallagher, Norge.

De vil operere under veiledning av Anders Majland, administrerende direktør i Bergwall Marine.

“Barisco er en sjøforsikringsekspert av høy kvalitet, kjent og respektert i 20 år av våre Bergwall-kolleger i Norge,” sier Arthur J. Jr. Jr., konsernsjef i Callaghan. Sa Patrick Gallagher.

“Deres fagforening vil gi våre kunder de beste ferdighetene innen maritim, energi og fornybar sektor i Norge,” la Gallagher til. “Vi er glade for å ønske Doc og hans team velkommen til vår voksende, globale organisasjon.”

Arthur J. Gallagher & Co. Rolling Meadows er et globalt forsikringsmeglerfirma, risikostyring og konsulenttjenesteselskap med hovedkontor i Illinois.

Selskapet opererer i 49 land og tilbyr kundeservicemuligheter i mer enn 150 land over hele verden gjennom et nettverk av reportermeglere og konsulenter.

Utskriftsvennlig, PDF og e-post
READ  Den norske regjeringen vil nå gi Norge støtte

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *