Artmore Shipping bekrefter joint venture for å levere hydrogenbrenselceller

Utstedt av

Maritim administrator


03-16-2021 08:26:40

Artmore Shipping Corporation har kunngjort at de har dannet og investert i et nytt joint venture med Element 1 Corp (E1) og Maritime Partners, LLC for å bringe E1s unike metanol-til-hydrogen-teknologi til marin sektor.

Alle de tre partiene vil etablere et partnerskap med likeverdig andel for å skape ‘E1 Marine’. Det nye selskapet vil tilby en global pengeoverføring for markedsføring, utvikling, lisensiering og salg av E1s hydrogengenereringssystemer for den marine industrien, inkludert skipsfart, kjølte containere, marin energi, fornybar energi, passasjer og fritid, og noe havneinfrastruktur og relaterte applikasjoner . .

Element 1 Corp har hovedkontor i Bentley, Oregon, og er en ledende utvikler av avanserte hydrogengenereringssystemer for mobile applikasjoner og bruk av elektrisk drivstoff til brenselceller på avsidesliggende steder som havet, lastebiltransport, bil, terrengkjøretøy, jernbane og lagre. , Og reservestrømforsyningssektorer. E1s egenutviklede teknologi genererer hydrogen etter behov på forbrukstidspunktet, og eliminerer de iboende utfordringene og kostnadene ved distribusjon av komprimert hydrogen.

Jones har hovedkontor i New Orleans, Louisiana, Maritime Partners, LLC, og er en ledende leverandør av fleksible økonomiske løsninger og nybyggstøtte for den maritime industrien, med fokus på lovlig skipsfart og innenriks skipsfart.

Artmore-sjef Anthony Gurney kommenterte kunngjøringen:

«Vi er glade for å etablere et strategisk forhold med E1 og maritime partnere for å tilby dette unike hydrogenleveringssystemet til den maritime sektoren. Fremskynder bruken av ferdigheter.

«Vi er fornøyd med markedsmuligheten for E1s metanol-til-hydrogen-teknologi. Vi mener det er tryggere og billigere enn andre alternativer for intern hydrogenforsyning. En dieselmotor med samme effekt som SOx og 30-50% mindre karbon. E1-systemet må være karbonnøytralt når det drives av fornybar metanol, som må vise seg å være veldig billig med andre alternativer, og kan konfigureres eller omorganiseres til å kjøre på ammoniakk om ønskelig. «

Dr. Dave Edland, medstifter og administrerende direktør for Element 1 Corp. kommenterte kunngjøringen:

Element 1 er glade for å samarbeide med Artmore og Maritime Partners for å tilby kommersielle løsninger til den marine sektoren knyttet til fossile brensler som tradisjonelt reduserer karbonutslipp og skadelige utslipp (partikler, NOx og SOx). Dette strategiske forholdet er et direkte resultat av partnernes visjon og deres forpliktelse til miljøansvar.

«Ettersom brenselcelleteknologien har modnet betydelig de siste tiårene, har tilførselen av hydrogen til fôrbrenselceller forsinket seg betydelig, noe som har resultert i betydelige logistikk og økonomiske utfordringer i den utstrakte bruken av brenselceller. Maritime partnere gir unik tilgang til eksisterende markeder på internasjonal skipsfart. og indre vannveier. ”

Medstifter og administrerende direktør i Maritime Partners LLC, Mr. Big Brooks kommenterte kunngjøringen:

«Vi er glade for å samarbeide med E1 og Artmore om å ta i bruk E1s hydrogenrensingsteknologi i det globale marine landskapet. Det er viktigere at vi mener at denne teknologien for tiden er konkurransedyktig med forbrenningsmotorer med diesel.

«Artmore har en god oversikt over økonomisk disiplin. Følgelig ser vi frem til å bli med i Artmore utover joint venture og støtte Artmores voksende ambisjoner gjennom vår foretrukne aksjeinvestering.»

Interessert i Artmore joint venture og investeringen i E1 Artmore Ventures vil bli utført av det nylig inkorporerte holdingselskapet for nåværende og fremtidige potensielle investeringer knyttet til Artmore Energy Transformation Project.

Produktene og tjenestene som er beskrevet i denne pressemeldingen er ikke godkjent av The Maritime Executive.

READ  Audi legger til en elektrisk luksuskupé når de oppgraderer til Tesla Model S

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *