Arun Kumar Singh overtar som president for IGL, Energy News, ET EnergyWorld

New Delhi: Indraprastha Gas Ltd (IGL), den statseide gassdistributøren, kunngjorde at Arun Kumar Singh, direktør (markedsføring) for Bharat Petroleum Corporation (BPCL), påtok seg et ytterligere ansvar som president for selskapet.

Han erstattet PK Gupta, direktør (Human Resources), GAIL (India), som trakk seg etter fullføring av den to-årige perioden av IGL av GAIL (India) Ltd.

Singh er maskiningeniør i NIT Patna og er direktør (markedsføring) for BPCL, i tillegg til en ekstra stilling (raffinaderier) i selskapet. Han er også styreleder i Bharat Gas Resources Ltd, et heleid datterselskap av BPCL som driver naturgassvirksomhet.

Singh sitter også i styret for Bharat Oman Refineries Limited, et BPCL-datterselskap som driver raffineringsvirksomhet, og sitter i styret for Petronet LNG. Tidligere fungerte han som IGL-president mellom oktober 2018 og januar 2019.

IGL er et joint venture mellom GAIL (India), BPCL og regjeringen i Delhi. Det er det største distribusjonsselskapet for komprimert naturgass (CNG) i landet, som leverer CNG og rørledd naturgass (PNG) i Delhi og Noida, Greater Noida, Ghaziabad, Muzaffarnagar og Fatehpur i Uttar Pradesh, samt Gurugram, Rewari, Karnal og Kaithal. i Haryana.

READ  Diofield Chronicle vil bringe sanntids taktisk kamp til konsoller og PC i september

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *