Aston Villa signerer 30 millioner avtaler med Norwich-midtbanespilleren Emiliano Puntia

Aston Villa er i ferd med å signere Emiliano Puntia etter at Norwich gikk med på å legge til 30 millioner dollar i tillegg, som kan medføre en endelig avgift på opptil 40 millioner dollar.

Midtbanespilleren, som fikk sin første innkalling i Argentina i forrige måned, var den beste spilleren i mesterskapet forrige sesong fordi hans mål og assistanser hjalp Norwich tilbake til Premier League på første forsøk.

Arsenal og Villa har sett på Fuentia i flere måneder, men sistnevnte har avtalt en 24 år gammel avtale om å signere ham fra Norwich Getafe for 6 6,16 millioner i 2018. Til Copa America.

Som en del av avtalen har Norwich krav på et salgsgebyr, og tilleggene er verdt opptil $ 10 millioner. Puntia scoret 15 mål og spilte inn 16 assist i 2. trinn i forrige sesong, noe som skapte flere sjanser enn noen annen spiller i divisjonen.

Denne uken skisserte Villa-hovedtrener Dean Smith klubbens ambisjoner som sine eiere. Sørg for å delta i eliten i Premier League. Smith sa at Villa er opptatt av å konkurrere i de “øverste nivåene” av topplanet.

Når det gjelder sommeroverføringsvirksomheten, la han til: “Vi vil gå tilbake og få kvalitet fremfor kvantitet. Vi beviste det med de vi fikk forrige sesong – Olly Watkins, Amy Martinez, Bertrand Troy og Matt Cash. Vi håper vi kan gjøre mer enn dette. ”

READ  Marcus Rashford utsatt for rasemisbruk på sosiale medier etter tap av Europa League | Marcus Rashford

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *