Aston Villa-stjernen Jack Graylish sender syv ordmeldinger etter Gareth Southgate-kommentarer

Aston Villa-kaptein Jack Graylish har “alle øyne” neste uke etter nok en stjernespill for England.

Grealish Han var Englands toppscorer med en 1-0-seier over Romania på søndag, som vant en fantastisk uke Villa Playmaker.

25 år gammel Euro 2020 mot Kroatia styrket kravet om å lansere en startende spiller På Wembley etter å ha blitt kåret til Man of the Match.

Grealish også Inspirert av onsdagens heftige sammenstøt mot Østerrike, Det endte 1-0 for tre løver på Middlesbroughs Riverside Stadium.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Etter søndagens seier tvitret Graylish: “Another W, all eyes next week.”

Spurt om britisk sjef Gareth Southgate Graylishs sjanser til å starte startlagsspillet Å snakke med ITV etter kampen.

Han Sa: “Vi har mye konkurranse i de delene av feltet, og han har en nøkkelrolle å spille i å vinne straffen. Han er i lov med mange.”

Villa Park, hjemmet til Aston Villa FC.

Vi elsker tilbakemeldingene dine, Villa-fans. Du kan engasjere deg mer Aston Villa Live Sikkerhet av Registrering Kommenter alle historiene våre og bli med i diskusjonen for å åpne flere funksjoner som å delta i den spesielle Q, på Villa Park og andre steder om de siste nyhetene og utvekslingspratene du kan ha med vår Villa-forfatter Ashley Breeze. Bare Klikk her For å komme i gang.

Mason Mount Grealish kan være den største utfordringen hvis han vil ha Villa-stjernen i den sentrale rollen, mens konkurransen fra slike som Marcus Rashford, Bill Foten, Raheem Sterling, Jadan Sancho og Bukayo Saga er utbredt.

READ  Blackburn Rovers 0-1 Doncaster Rovers: League One-Page FA Cup opprørt

Etter introduksjonen til England-plikten tidligere denne sesongen, mottok Grealish utbredt ros – han debuterte mot Danmark i september før han appellerte mot Wales, Irland, Belgia og Island.

Selv om Mangler tre måneders kampanje etter skade, Med seks mål og 10 pasninger i Premier League, utmerket Graylish nok en gang. Han var en av skaperne av de største mulighetene for å fly.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *