Astrid Waylon tror på forholdet mellom alder og seg selv og avslører hva som endret seg da hun så seg selv på TV

Astrid Weilen er som hver enkelt av oss gammel. Han diskuterte forholdet sitt til alder med våre kolleger GalaDiskuterer de mange fordelene med opplevelsen, men også noen av dens ulemper.

Fortsettelse under denne annonsen

Det er en feil å tro at stjerner ikke er kompliserte. Astrid Waylon beviste det med sine ærlige avsløringer til pressen Galautviklet fra sin store provençalske bygning «Alle fliser, bjelker og kupler»med «Fantastisk utsikt over Alpene» Der har hun bodd i ti år sammen med sin 13 år gamle sønn Jules. Til tross for hans ubestridelige suksess og en viss ro, stjernen i serien Tandem Hun innrømmer at hun noen ganger har problemer med å takle bildet sitt og ser på seg selv som grusom når hun ser seg selv på TV. Spørsmål? Tiden flyr, for alltid.

Aldrende kropp, men funksjonene varierer

I pressen vil den 51 år gamle skuespillerinnen takle sin debut fra 24. mai 2023. Dette blir en spesiell episode av Tandem. «Ikke verst, starter en ny opplevelse ved 51!» Hun var glad før Lag et aldersrelatert spørsmål. Et rolig forhold, opplevelsen lar henne tørre å gni skuldre med mange felt, spesielt fotografering eller utviklingen av den intime komedien hun spiller og skriver. Baderom. I følge skuespillerinnen har 50-åringen en ubestridelig fordel som 30-åringen mangler, og er mindre presserende: «Jeg løper ikke etter de samme tingene som jeg gjorde i trettiårene, jeg har mindre travelt, jeg har ikke de samme prioriteringene lenger.». En lettelse som ikke er uten litt turbulens. «Kroppen eldes. Noen ganger når jeg ser meg selv på skjermen, sier jeg: «Whoah». Hun var enig.

Astrid Waylon har grunn til å være glad for oppfølgeren

Denne fremgangen i livet er ikke uten noen stadier. Astrid Waylon separerte nylig fra partneren Gilles, som hun aldri giftet seg med, men delte livet med i tretten år. Grunner? «Vi ser ikke i samme retning lenger, vi har ikke de samme ønskene.» I dag, bortsett fra å vie tid til lidenskapen hennes, fotografering, tilbringer Astrid Vaillon mye tid med sin 13 år gamle sønn Jules. Hun lover å ikke angre på at hun forlot hovedstaden et sekund og bor alene med kjæresten. De reiser ofte. «Skottland i år, en tur planlagt til Bali i sommer, bare dere to», Han beskrev bladet. Så, noe å se frem til.

Artikkel skrevet i samarbeid med 6Médias

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *