Åtte nye cruise for 2021 og utover

7. Quebec City til New York City

Det beste for datoen

Ikke bare er denne to-lands turen begrenset til to språk, tre mega byer og noen av de beste delene av New England. Ditch fransk på O-nivå når du begynner i Quebec City, hvor du har 24 timer til å vandre i det UNESCO-listede historiske distriktet, se Montmorency Falls og spise all poutine du kan klare. Derfra vil båten passere Bay of St. Lawrence og inn i Fundy Bay, før den legger til kai i Saint John, Canadas eldste innlemmede by.

Deretter er det New Englands største hit: Du vil seile langs kysten av Maine, besøke den Boston, Og se de overdådige hjemmene til de første amerikanske millionærene i Newport, Rhode Island, før de endelig havner i Big Apple.

Silversea Tilbyr et 21-dagers cruise fra £ 9,720, inkludert flyreiser, overføringer, et hotell med en natt før og etter cruise, Wi-Fi, drikkepenger, utflukter på stranden og all mat og drikke som avgår 4. april 2022.

8. Brasil til Karibia

Bedre å planlegge fremover

April 2022 kan virke langt hentet, men du vil planlegge denne turen: en 21-dagers tur som tar av i Brasil, fortsetter langs Fransk Guyana, Surinam og Guyana, og skyttelbuss mellom øyer i Trinidad og Tobago. Det ender på Barbados.

Men først til Brasil: nær stranden i Fortaleza, vil du seile til Belém, deretter til Amazonas-regionen for utflukter i jungelen og møte med gigantiske vannliljer, rosa delfiner og kaimaner, i tillegg til å tilbringe en dag i Manaus, hvor det er det fjerneste stedet i verden operahuset venter på. Når du seiler nordover, kombinerer du dyreliv og kolonial arkitektur som Paramaribo og Georgetown, før du når Karibia. Og slapp av …

READ  Benchmark Seim fremmer en ny rolle i fiskehelsen - Fish Farmer Magazine

Crystal Cruz Tilbyr et åtte netters cruise fra £ 3,155, inkludert måltider, drikke (inkludert alkoholalternativer), drikkepenger og Wi-Fi. Avreise 25. september 2021.

Publisert i mars 2021-utgaven av National Geographic Traveler (UK)

Følg oss på sosiale medier

Twitter | Det sosiale nettverkssiden Facebook | Instagram

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *