Audi Norge slår tilbake i GMs Will Ferrell Super Bowl-annonse

I General Motors ‘Super Bowl-annonse blir Will Ferrell sett med en verden, mens Norge er sint på at salg av elbiler er høyere enn USA. Landet brukes som en folie i reklamen til McCann World Group, som bruker sin proprietære Ultium Battery-teknologi for å spre ordet om elbiler over hele USA. Utløser GMs melding om adopsjon.

Men nå kommer Audis norske divisjon GM og Ferrell tilbake med hjelp av den norske skuespilleren og “Game of Thrones” -stjernen Christopher Hijju. I en ny video kan du se ham ta en verden som Ferrells knivstikk, “Vil du slå oss i ansiktet?” Og ender med meldingen “Ikke hate.” Følg. ”

Audi er et av merkene som får den høyeste prosentandelen av salget i Norge fra elbiler. Ifølge merkevaren, “Den første modellen på markedet er den fullelektriske Audi e-tron.”

“Norge er et fredselskende land, men vi er overbevist om at GM-hatkampanjen fortjener en rask respons og absolutt vil berøre humor,” sier Audi Norge.

Responsen, fra det Oslo-baserte kreative byrået POL, inkluderer to videoer som svar på Ferrells teaservideoer, som GM ga ut før Super Bowl. I den ene tar Hiju Farrells referanse til landets første “makrellromkamp” når han leser en falsk “fra den norske historieboka”. I videoen sier Hivju at laks faktisk er Norges favorittart for fiske.

READ  Brev: Norges EV-seier er ikke en modell for Brussel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *