Audi R8 V10 GT RWD er fremtidens dronning av drifting

Den ultimate bakhjulsdrevne versjonen av Audi R8 trekker ut alle stopper, kraftig og morsom.

Audi gjorde godt for seg selv og bra for oss ved å gi ut den bakhjulsdrevne Audi R8 for noen år siden. Fra nå av vil produsenten med ringer heve teppet på en begrenset utgave kalt GT RWD, som blir en av de siste R8-ene med V10-motor. Så de dro alle sammen!

Denne serien vil være begrenset 333 eksemplarer hvorav 26 vil bli tildelt Frankrike. Under panseret er dette fortsatt fantastisk Den naturlig aspirerte V10-en skyves til 620 hestekrefter her Så langt som effektivitet. Det blir den kraftigste motoren Audi noen gang har produsert.

Dobbeltclutch-girkassen er revidert og Audi lover enda bedre ytelse 0 til 100 km/t på 3,4 sekunder, 0 til 200 på 10,1 sekunder Og Maksimal hastighet er 320 km/t.

Klar til å skate?

Produsenten har valgt et moment bak, et system som styrer dreiemomentet på bakakselen gjennom syv nivåer. Så Nivå 1 tilbyr lav skøyting, mens Nivå 7 lar deg skli så mye du vil på favorittbanen din. Avhengig av modusen du velger, vil selve bilen følge deg på lysbildene dine. Den tar derfor hensyn til informasjon fra hjulhastighetssensorene, styrevinkel, gasspedalposisjon og valgt gir for å overføre dreiemoment til bakhjulene.

Et revidert design

designstadiet, Et glanssvart karbon aero-sett Sett i en superbil. Den inkluderer en frontstøtfanger med splitter, en frontsplitter, frontdeflektorer, sideskjørtbeskyttere og sidescoops. Selvfølgelig er en spoiler plassert på baksiden av R8 GT RWD.

Prisen er veldig salt siden vi snakker om minimum €245 000 Kjøp GT.

READ  Etterspørselen etter smarttelefoner har blitt hemmet av økonomiske problemer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *