Australia mot India: Vertene kontrollerer den tredje testen etter en suveren bowling- og feltvisning

Ravichandran Aswin var en av de tre indiske flaggermusene som ble kjørt ut på den tredje dagen
Tredje test, Sydney Cricket Ground (dag 3)
Australia 338 & 103-2: Lapusacne 47 *
India 244: Gill 50, Pujara 50; Cummins 4-29
Australia leder med 197 løp
Poengkort

Australia vinner den tredje testen mot India etter en majestetisk bowling- og feltvisning på den tredje dagen på Sydney Cricket Ground.

India var 195-4, etter med 143 løp, men tapte de siste seks gangene for bare 49 løp og ble kastet ut for 244.

Verdens første bowler Pat Cummins tok fire wickets og tre super run outs for å straffe den langsomme strømmen av turister.

Australia, med 197 løp, endte 103-2.

Marnus Lapchang er ubeseiret på 47, mens Steve Smith er ubeseiret på 29.

Hvis Australias to beste flaggermus utvikler sitt beste partnerskap på den fjerde dagen så langt, må India jage det mest umulige målet for å unngå nederlag eller flaggermus i mer enn en hel dag.

Serien med fire kamper er 1-1, og den siste testen i Brisbane starter 15. januar.

Har du gått tom for serier?

Australia-bowler Josh Hazlewood (til høyre) India-slagmann Hanuma Vihari forlater på den tredje dagen i den tredje testen
Josh Hazlewood tok utløpet for å slå Hanuma Vihari ut

Dette er første gang på 12 år at India løper ut tre batsmen i en enkelt testomgang, og etter hvert som dagen startet en god start, vil de gå glipp av sjansene for en seier i back-to-back-serien i Australia. Første serie seier i 2018-19.

Den første løpeturen var fantastisk, med Hanuma Vihari som presset en ball til høyre for Josh Hazleut midt på og straks gikk ut, men den høye krakkeren gikk strålende ned og slo midtstubben ut med en stubbe.

B.D. Cummins sa at Hazlewood hadde gjort «Jandy Rhodes» i sport og ble ansett av den tidligere sørafrikanske landskampen som en av de beste fielders gjennom tidene og ville vært stolt av en scene som denne.

READ  Aath: Han overrasker sin kone med kjæresten og slår henne

Haslot sa selv til ABC Grandstand på BBC Radio 5 Live Sports Extra at det var «lykke til» han var midt i en bowlingformulering på den tiden, så det var ikke herdet.

Ravichandran Aswin, som har fire testhunder, satt fast på bakken i bare 10 løp da Cummins kombinerte Ravindra Jadejas kjøring midt på og raskt, og støttet Lapusakne-stubber.

Deretter landet Lapusakne på Australias elegante morgenfelt, og kom tilbake fra et kort bein, kastet stubben ned på slutten av spissen og avviste Jaspreet Bumra for en and.

Cummins understreker rangering nummer én

India ble også kansellert av en annen stjerneopptreden av hurtigballeren Cummins, som holdt en anstendig linje og lengde rundt toppen av off stubben, til slutt slitne turister.

Han tvang først Ajinkya Rahane, som ledet India i fraværet av Virat Kohli, til å kutte til stubbene sine for 22 løp.

Setheshwar Pujara scoret 50 av 174 baller mens Rishabh Bandh scoret 36.

Men etter et dårlig spark i albuen fra Cummins, traff han Hazlewood til David Warner på første slip, og fire baller senere fikk Cummins en skarp søvn fra Pujara, som gikk bak keeper Tim Payne.

India mistet to avgjørende wickets, Australia ryddet halen nådeløst, og Jadeja tok også et skritt mot venstre tommel, noe som betyr at han ikke kom i Australias andre omgang, mens keeper Banth var på banen og erstattet Vrithiman Saha.

Avskjedigelsen av Australia-åpnerne David Warner og Will Bukowski oppfordret turister til å legge seg før Lapusakne og Smith var nærme seg.

India Tragedies – Kampstatistikk

  • Dette er den syvende gangen i testhistorien at India løper ut tre flaggermus på en enkelt omgang.
  • De har ikke vunnet noen kamper ved de seks foregående anledningene
  • Sist dette skjedde var mot England i den andre testen i Mohali i 2008, som endte uavgjort
  • Australia løp ut tre flaggermus i en enkelt omgang for første gang siden 1991 mot Vestindia
  • Pat Cummins har nå utspilt Cheteshwar Pujara fire ganger i serien for bare 19 løp.
READ  Gerard Pique nekter for lønnen hans (Foto)

‘Nå er spillet over’ – reaksjon

Den australske hurtigballeren Josh Hazwood på ABC-tribunen: “Det løpet var lykke til fordi jeg var midt i en feilstaving i bowling, så jeg varmet opp og kom nøyaktig – det kunne ha vært en annen historie 20 minutter senere.

«Vi ville definitivt ha tatt denne stillingen på begynnelsen av dagen. Vi får se hvor raskt vi kan få poengsummen i morgen.

Tidligere australsk bowler Stuart Clarke på ABC Grandstand: «Hva gjør du?» Sportsbevissthet fra India er ikke bedre, og det koster dem tre løp.

«På dette nivået er det ikke nok. Hvis de hadde scoret enda 50 flere løp, ville Australia hatt å slå mer nøye. Spillet er over nå.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *