Australian Open – Djokovic «får de fleste spillere til å se ut som idioter» sier Tsitsipas

Novak DjokovicSpilte etter sine egne regler“Ved å velge å ikke vaksineres før Australian Open”Får de fleste spillere til å se ut som idioter“, estimert torsdag Stephanos Chitsibas I et intervju med indiske medier WION.

Uten medisinsk fritak på grunn av en positiv PCR-test for Covit-19 datert 16. desember for ikke å vaksinere sørland, ble serberen først nektet visum av australske myndigheter og til slutt løslatt.

I en juridisk kamp med australske myndigheter, “Knol«Det har vi rett og slett fått vite.

Det er sikkert at han spilte etter sine egne regler. Kritiserte Chitsibas. Det krever mange nerver å gjøre det, og det setter hele kampen i fare … Jeg tror ikke mange spillere vil gjøre det.

Jeg valgte å komme hit uten å gjette noe annet (i henhold til reglene, redaksjonelle merknader) og være forberedt på resten. Novak tok et annet valg. Måten jeg gjør ting riktig på, betyr ikke at han er feil, det er bare alles mening.“, Han la til.

Grekeren, som tapte sin første Grand Slam-finale i fjor mot Roland Karos på Djokovic, sa at alle spillere i Melbourne var vaksinert.

andre”De har valgt å gå sine egne veier, noe de fleste ser på som tull“, I følge World N.4.

Djokovic, verdens nr. 1 og nåværende mester, håper å vinne sin tiende tittel i Melbourne, og sette en ny rekord med 21 Grand Slam-seire.

READ  Real Sociedad 1-6 Barcelona: Lionel Messi scorer to ganger i 768. utseende

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *