Australias ribbe får et forsøk, fingrene peker mot Europa

Investorer forventer at Rip passer inn i regningen.

Shaw og Partners senioranalytiker Jonathan Higgins skisserte hvorfor Rippe kan være målet, og sa at det ikke var første gang Crayon hadde vist interesse for selskapet.

“Inntektene i 1. kvartal de siste tolv månedene og det anbefalte potensielle legemidlet indikerer at dette kan være en rip-off,” sa han.

Størrelsen på obligasjonen er lik størrelsen på riflen 5 335 millioner markedsverdi.

Distribusjon av programvare i skyen fungerer som mellomledd mellom store teknologiselskaper som Microsoft, Trend Micro, Toxin, Symantec og Citrix, og forhandlere som selger programvare til sine forretningskunder.

Repay er en av de 12 globalt administrerte regnskapspartnerne for Microsoft.

Hvis Crayon mottar Rip, forventes det å gi betydelige synergier, og vil tillate Crayon å selge Amazon og Google-produkter til Ripins klientside.

Higgins sa at han ikke ville bli overrasket over å se Rips bud på 30 prosent mer enn de siste 2,09 dollar.

Men selv med denne typen premium ville Ripey være billigere sammenlignet med sine kolleger, sa han.

Crayon handler til en prisavkastning på 81,48, mens Rip får en PE-multiplikator på 56,3.

Andre selskaper som kan se Rip inkluderer IT-tjenester og løsningsleverandør Data # 3, som har en markedsverdi på 6 856,1 millioner dollar og et amerikansk selskap med flere milliarder dollar, Aro.

“I fravær av en sterk strategisk posisjon, tørrpulver og annen programvarepraksis i balansen, tror vi at mer enn en part kan være interessert i rip,” sa Higgins.

Fargestiften som mottar riflen, vil passe inn i den siste utvidelsesstrategien i Australia.

I fjor kjøpte den Sydney-baserte marinen sitt Oracle-tilbud for å styrke oppkjøpet av Winkins programvarelisensieringsvirksomhet.

READ  Telenor velger Norway Gixels eksterne 5G NR-ruter for Rollout 5G FWA-tjeneste

Oppkjøpet kommer et år etter at Crayon offisielt lanserte sin lokale tilstedeværelse. Det ble ledet av Khair Garrett, en tidligere Datacom-sjef i Australia.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *