Avlyser to av konsertene hans i Belgia i helgen

Det er en kald dusj for helgens fans. Selv om sangerens nye album blir utgitt 19. november, fikk vi vite at to konserter han skulle holde på Sportspace i Antwerpen 28. og 29. september 2022, er kansellert.

Sangerens belgiske datoer spilte bare ingen rolle. Faktisk kansellerte han alle konsertene sine på teatre, det vil si hundre. I stedet kunngjorde han en verdensturné på eiendommen. «Etter forespørselen om å legge til restriksjoner og konsertdatoer pålagt i salen, bestemte jeg meg for å gjøre noe stort og spesifikt for å bli fremført på teatrene.», Forklarer han på sosiale nettverk.

Alle som har kjøpt seter for betong, Antwerpen (eller andre steder) for datoer, vil automatisk bli refundert. Og viktigst av alt, de samme menneskene vil få prioritet til å kjøpe billetter til stadionturen.

Det gjenstår å se når og hvor disse nye konsertene skal planlegges. Fordi ingenting er annonsert ennå. Hva vil skje med Belgia? Vi ser bare en løsning: stadion til kong Paudo. Den har kapasitet til å imøtekomme publikum fra to sportsstoler.

READ  The Belgian Shay er den belgiske eiendommen til Netflixs «New School»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *