Avram Grant: Tidligere Chelsea-manager Roman Abramovich blir vurdert for retur | Fotballnyheter

Chelsea-eier Roman Abramovich vurderer å flytte den tidligere manager Avram Grant tilbake til Stamford Bridge for å jobbe med nåværende Blues-sjef Frank Lampard.

Den russiske milliardæren Grant mener at opplevelsen kan gi uvurderlig støtte til manager Lampart og hans stab.

Chelsea har vunnet bare en av de siste seks Premier League-kampene og er rykket ned til niendeplass på tabellen.

Grant mener at han har mer styrke som lagleder enn bak kulissene, så en retur til 65 år gamle Stamford Bridge kan være på kort sikt.

Lørdag 16. januar kl 17:00

Spark 17:30

Nylig på sosiale medier, Grand Support Lampard, Og oppfordret Abramovich til å gi ham en sjanse til å bevise mistankene sine feil.

«Om den nåværende situasjonen kan jeg bare si dette. Du må være sterk når ting ikke går bra. Når ting går riktig, er alle et geni, du vet hva du skal gjøre,» sa Grant i et Instagram-innlegg.

“Men i en situasjon som denne, når ting ikke går riktig, må du være sterk, se etter løsninger og vise mye om karakteren din.

«Vær tålmodig med det jeg kan si til Frank og de andre i klubben, gjør mer enn dette, det er sikkert. To ting: Mist det aldri, selv når ting går riktig, mister aldri kampånden din på høyeste nivå.

“For det andre, ikke miste det du har [points at head] – Du må tenke ordentlig og se etter løsninger. Hvis du gjør det, vil alt være bra fordi kvaliteten er der, og muligheten er som den var [at Chelsea] I min tid. «

READ  Mohamed Salah ødelegger Liverpool-myten, Kevin de Bruyne beviser det

I 2018 hadde den tidligere Portsmouth- og West Ham-sjefen feilstaving som manager for North East United for det indiske Super League-laget.

Før det ledet han Grand Ghana og ledet laget til finalen i Africa Cup of Nations 2015, hvor han ble bøtelagt av Elfenbenskysten.

Grant ledet Chelsea til Champions League-finalen i 2008, med Lampart som scoret 20 mål på 40 opptredener for Blues den sesongen.

Frank Lampard: Ankomsten av Roman Abramovich formet livet mitt

Ankomsten av Chelsea-eieren Roman Abramovich i 2003 gjorde karrieren som spiller, men Frank Lampard sier at han ikke tror hans personlige forhold til klubben vil påvirke den russiske avgjørelsen.

Den tidligere midtbanespilleren Lampart, som likte en cupfylt karriere på Stamford Bridge, kom tilbake til klubben i 2019 som hovedtrener i det første tiåret av Abramovichs regjeringstid.

«Jeg må sitte her og si at da eieren kom til Chelsea for mange år siden, gjorde det livet mitt,» sa Lampard.

“Jeg har kanskje flyttet andre steder eller hva som kan ha skjedd i mitt personlige liv, men heldigvis var jeg i en klubb som hentet inn en eier som fullstendig forandret ansiktet og endret livet mitt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *