Avslutt applaus for «Plus belle la vie»: Siste episode av serien sendes på Tipik 17. november

5. mai annonserte France 3, som sender programmet til våre naboer, sin intensjon Fjern serien fra programmeringsplanen, hevder at publikumsforventningene, selv om de alltid er lojale mot innlegget, har utviklet seg. Det er et sjokk for fans av såpeoperaen som startet i 2004, da de må ta farvel med hovedpersonene i såpeoperaen torsdag 17. november kl. 20.05 på TBK.

Med tittelen «Syv bryllup og en begravelse», begynner den siste episoden av «Plus belle la vie» – en usedvanlig lang 90 minutter – i tragedie. Roland, vert for Mistral, dør og etterlater hele følget i sorg.. For å hedre hennes minne og la nabolaget gjenoppdage sin livsglede, bestemmer Killian, sønnen hennes, seg for å gifte seg med Betty på Place du Mistral. Ideen hans fortryller og andre fremtidige bruder og brudgom bestemmer seg for å sette ringen på fingeren den dagen for å skape en uforglemmelig fest. Totalt mer enn 7 foreninger skal feire 18. november. Gravid etter sin første kjærlighet, prøver Barbara å få eksen tilbake ved å hindre ham i å gifte seg med noen andre. Estelles forlovede, Francesco, er i politiets varetekt… når eks-kjæresten hennes Tzwada dukker opp igjen. For eksempel, når Guillaume legges inn på sykehuset, selv om Bastian er sikker, stiller også Luna spørsmål ved det. Amnesi, han husker ingenting annet enn at hun var hans livs kjærlighet. Kort sagt, arrangementene for disse Marseille-bryllupene kunne ikke vært enklere.

Og så…

Hvis overraskelser er å forvente, kunngjorde Claire de La Rochefoucaud, produsenten av «Plus belle la vie», ved RMCs mikrofon at hun så for seg.Fremtidsrettet beslutning«, siden den ikke eksisterer til dags dato, er det utelukket at såpeoperaen kan gjenfødes fra asken om noen år.»Det er en avgjørelse, det er ikke en avgjørelse«, hun sa.»Jeg vil ikke ødelegge det, men vi ønsker å gi denne giveawayen til alle «n’s lojale seere.Pluss belle la vie».» Lea Francois, som spiller Barbara, har også sagt at hun gjerne ville gjentatt rollen sin hvis serien får en oppfølger.»Jeg er veldig knyttet til karakteren min […]. Jeg hadde utslett på huden hans i 14 år, hvorfor ikke? Fremtiden vil vise.«

«Det er en avgjørelse, det er ikke en avgjørelse»

Vær imidlertid trygg på at de ikke vil bli forlatt midt i et plott fullt av vendinger og disse hverdagsheltene som har fulgt dem opp gjennom årene.»Tar ekte retninger«.

READ  For Roger Waters, eks-Pink Floyd, er Joe Biden en av "krigsforbryterne".

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *