Balfinger Restaureringer i Norge Vertikal.net

15.03.2021

Palfinger har solgt sin produksjonsvirksomhet for Norwegian Life via en management buy-out i Alway. Selskapets nye eiere planlegger å fokusere på spesialprodukter for viktige næringer som havbruk. Imidlertid vil det fortsette å støtte Balfinger-produkter og produsere Balfinger-produkter når det er nødvendig.

Anlegget, som ligger sør for Bergen på Vestlandet, var en del av Palfingers maritime divisjon, som produserer redningsskipsskrog og redningsutstyr for den globale reisebransjen, hvor alle ordrer har tørket opp. Flyttingen er rettet mot å få jobbene til 47 ansatte. Åtti mennesker ble permittert da Govt-19-epidemien rammet, men 38 ble permittert i oktober på grunn av mangel på nye ordrer.

Balfinger-sjef Andreas Glaser sa: “Jeg er glad for å ha funnet et lovende perspektiv for å sikre fremtiden til nettstedet i møte med en vanskelig situasjon for ansatte i Alway.”
“Balfinger har bidratt betydelig til inntektene til det nye selskapet de første dagene og støtter dets strategiske restrukturering. Samtidig beskytter vi en god og pålitelig partner som vi sammen kan forme fremtiden med.”

Balfinger har også anlegg i Marine Bergen, som produserer nøkkelprodukter relatert til marine kraner og marine håndteringsløsninger, og er en utviklings-, salgs- og serviceaktivitet i den norske fergen og sømmer fokusert på markedet.

Balfinger kjøpte tre funksjoner i 2016, inkludert Harding og senere DTS.

READ  Lundin Energy kunngjør juridisk avtale med Nordsjøen med Norge i Neotril

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *