Barbara Crampton snakker om å bli med i kulturer og bringe det ultimate offeret [Exclusive]

Barbara Crampton er en Hollywood-legende og sjangerikon, ikke kall henne en skrikende dronning. En talentfull skuespillerinne, hun har dukket opp i noen klassikere siden hun spilte Trista Evans Dager i livet vårt På 1980-tallet. Han får en sterk økning i skrekkscenen, i helgen dukket han opp i den norske sett-thrilleren Ofre. Skrevet og regissert av Andy Collier og Dor Mian, kommer filmen på kino fredag ​​5. februar før On Demand treffer 9. februar, og fortsetter Blu-ray-utgivelsen 23. februar.

Barbara Crompton Med en rolle i den anerkjente kriminalspenneren Brian de Palma i 1984, debuterte han i stor skala Kropp dobbelt Den ble fulgt av kultkomedien fra 1985 i klassisk form Broderferie. Men det er en skrekklassiker Re-animator, Kom samme år, som faktisk satte Crompton på kartet. Han vil vises i en så kjærlig kategori av favoritter Kjøpesenter, Bortenfor Og Lekemester Bekrefter henne som en av de ledende kvinnene i gru.

I slekt: Jennifer Lawrence Netflix filmsett Glass Breaking Glass Facial Injury

Nå er hun i ledelsen Ofre, Spiller lederen av en ond kult som tilber en havgud. Love Craftian-skrekkthrilleren spiller også Doug Sourley, Eric Indin, Jack Christianson, Johanna Ade Doll, Ludovic Hughes, Lucas Logron og Sophie Stevens. Den ble inspirert av Paul Kanes novelle «Men of the Cloth».

I Ofre, New Yorker Isaac og hans gravide kone kommer tilbake til den avsidesliggende norske landsbyen hvor han ble født for å kreve en uventet arv. Her befinner de seg fanget i en drøm da en eldgammel ondskap har oppstått for å kreve sin egen fødselsrett. Crampton, som spiller Renate, den norske kultlederen, feller paret i en dødelig felle fylt med drømmer og mye kaldt vann.

READ  Norman Lloyd dør: Fungerende legende som jobbet med Chaplin og Hitchcock, døde som 106-åring

Ballington James Christensen III snakket nylig om Barbara Crompton Ofre Hvis du vil se det sent på kvelden, kan det utløse mareritt før du går i dvale. Merkelinjen er «Dream Well». Når du gir deg under for skrekken som lurer i denne kule norske thrilleren, vil du definitivt ikke gjøre det.

Vi vil også utforske de vannrike scenene som Barbara måtte tåle under innspillingen Ofre, Skuespilleren må klatre inn i de frosne innsjøene i Norge for å oppfylle frykten på skjermen. Han er interessert i å lage sin norske aksent for filmen, og forteller oss også om noe av kulthistorien han leste før han aksepterte rollen som Renate.

Hvis du leter etter en ny skummel film å se denne helgen, Ofre Det er kanskje ikke det beste alternativet, det kan være ditt eneste valg. Hvis du er ute etter en fin, skummel dobbel funksjon, Ofre Kombinerer godt med Ari Asters anerkjente heidenske kult-mysterietriller fra 2019 Midtsommer.

Temaer: Streaming

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *