Barbie-regissør: «This Movie Could End My Life»

Du trenger ingen krystallkule for å spå hvilken film som vil toppe billettkontoret i året som kommer. Til tross for Margot Robbie og Ryan Gosling, vil Barbie sannsynligvis avskrekke alle som ikke er en ubetinget fan av fluorescerende rosa.

«Dette skremmer meg»

Greta Gerwig, regissør for den enormt suksessrike Lady Bird og den enormt skuffende Dr. March’s Daughters, er godt klar over faren. . Ironisk nok var det dette som inspirerte henne til å sette seg bak kameraet. «Det var et fantastisk prosjekt fordi det var skremmende,» forklarer hun i et intervju med At Your Service. «For meg å skrive: «Å nei, ikke Barbie!» For å skrive ble jeg svimmel: Hvor ellers kan jeg begynne? Hva skal historien bli? Jeg tror det er den følelsen som er mest interessant for meg. Vanligvis kommer det beste materialet når du sier: «Dette skremmer meg.» Hver gang du tenker , «Dette kan ende livet mitt.» Når vi tenker det, burde vi gjøre det.

Margot Robbie: «Det mest ydmykende øyeblikket i mitt liv»

Vi får vite 19. juli 2023 om han hadde rett i å følge instinktene sine. Men uttalelsene hans er ikke sikre på å berolige alle som frykter et snøskred av marshmallows.

READ  Alexia Larouche-Joubert vender tilbake til kontroversen som har brutt ut denne sesongen i Co-Landa: "Jeg forstår at dette påvirker familier"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *