Bart de Wever avslører sin dårlige helse: «Jeg har lungene til en 70 år gammel røyker»

I et innlegg på Instagram avslører Bart de Wever (52), borgermester i Antwerpen og leder av NVA, at han ikke har det bra.

«Legen min sier at jeg har lungene til en 70 år gammel røyker. Det er dessverre slik jeg føler det. Jeg håper CT-skanningen vil finne noe som kan hjelpe meg», skrev hun og poserte foran CT-skanneren.

Bart de Wever måtte avbryte sin deltakelse i 10 Miles Antwerp-løpet i april på grunn av virkningen av koronaviruset. Så han måtte nøye seg med å gi startsignal til løpet. «Denne koronavirusinfeksjonen er mye verre enn den første i slutten av desember. På det tidspunktet fikk jeg min påminnelse, og jeg ble frisk etter en uke med sykdom,» sa Bart de Wever (N-VA) på en pressekonferanse organisert på sidelinjen av pressekonferansen i Antwerpen for fjorten dager siden. Kaval sa: «Jeg har ikke vært i stand til å spille sport på fire uker, og jeg føler meg fortsatt fysisk og mentalt utslitt. Jeg leser disse skrekkhistoriene i avisene der folk snakker om måneder med vanskeligheter og det trenger jeg virkelig ikke.»

«MR-eksamen er N-VA-eksamen. Den klarerer spillet»

READ  Hvorfor du ikke skulle tro på denne svindelen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *