Batteriet til MacBook er utladet beaucoup trop vite

Etter utgivelsen av macOS Monterey 12.2 ble visse verktøy rapportert av gros soucis de batterie sur leur MacBook. Cette dernière se vidareait complètement alors que l’ordinateur est en veille.

Douche froide au réveil pour des utilisateurs av MacBook. Det er faktisk den ubehagelige overraskelsen ved å finne en MacBook-komplement på plat. Faktisk er det rapporter om at MacBook-maskiner som bruker Monterey med batteriene, unormalt ser på at de ikke er tilstede. Noen assosiert med dysfunksjonen til macOS 12.2, men det er mulig at den går tilbake til den første versjonen av Monterey, siden lignende temaer étant publiés depuis cet automne.

Le bluetooth comme fautif

Enkelte mennesker er villige til å ta MacBook fra 100 % av batteriet til 0 %, selv om datamaskinen er utenfor rekkevidde og ute av kontroll, er den mer minneverdig om natten. Hvem la faute? Dette er faktisk en årsak til Bluetooth, pluss nettopp for Bluetooth-tilbehør (souris, clavier, hjelm …) som for alltid vil avsløre Mac og video uten batteri i disse timene. Toucherait-støttetutanten Mac har en Intel-prosessor som drar nytte av en M1.

Hvis du er sikker på oppførselen til MacBook-en din, er det mulig å verifisere oppførselen til batteriet i din leiedans Systemvalg > Batteri > Brukshistorie. Tips: Hvis du tilfeldigvis ankommer, og i nærvær av et korrigerende fra Apples side, kan du ganske enkelt slå av Bluetooth i forkant av datamaskinens klokke eller sykepleier. Ce n’est pas l’ideal evidemment.

READ  en stor lekkasje avslører design og datablad

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *