Bayern München-styreleder bekrefter at stjerne kan dra mellom Arsenal og Chelsea

Bayern München vil ikke forlenge kontrakten til Jerome Boden på slutten av sesongen.

Hassan Salihamidzic, klubbens sportsdirektør, bekreftet nyheten foran Bayerns Champions League-oppgjør med Paris Saint-Germain onsdag kveld.

Bodeng Kontrakten med de nåværende Champions League-eierne utløper om sommeren, og han er nå klar til å forlate klubben.

Himmel snakker igjennom Bundesliga Nyheter, Sa Salihamidzik: “Dette er en felles beslutning fra ledelsen i klubben, og treneren var involvert i den.

“Jeg forklarte det til Jerome, og han forstod veldig godt.”

32-åringen – som har vært med Bayern München siden 2011 – skal tilbake til Premier League Arsenal Og Chelsea Begge sies å være interessert i tjenestene hans.

Boden tilbrakte en sesong i Manchester City, hvor han spilte 16 kamper i ligaen, et år før han gikk videre til Bundesliga-legendene.

I løpet av sin tid på Alliance-arenaen har den erfarne tyske forsvareren vunnet åtte Bundesliga-titler, fem DFP-Focal-trofeer, to Champions League-titler og to seiere på verdensklubbklubben.

Med syv poeng klart på toppen av Tysklands toppfly, har Bayern satt ni ligamedaljer for Bodeng før han sier farvel til den siden han har representert i snart 10 år.

Gunners sies å være interessert i den tidligere midtstopperen da Michael Arteta ønsker å legge til en dominerende forsvarer i troppen sin.

Når det gjelder Blues, med Diego Silvas fremtid på Stamford Bridge fortsatt usikker, kan Thomas Tuchell henvende seg til en annen erfaren sentralforsvarer for å forbedre sine muligheter.

I følge lønnsindeksen kan en av Londons rivaler være Bodengs rapporterte lønn – som er 10 210 000 i uken i Bayer.

READ  Gareth Southgate kan starte fire backer i midtstopperen med Luke Shaw i åpningsspillet i Euro 2021

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *