Bear-appen for å ta notater nærmer seg versjon 2 (i beta)

Den utmerkede Bear-laptopen er i ferd med å polere sin andre hovedversjon, og nå kan du prøve den også. For å delta i betaen, bare rapporter her og utviklere vil dele tidlig tilgang til deg for Mac os. Vær oppmerksom på at plattformen også er tilgjengelig i sin originalversjon; for å installere det, trenger du en datamaskin som kjører macOS 10.11 eller høyere.

For de som ikke vet, er Bear stolt oppført som en valgfri språkløsning. Reduksjon. Du kan for eksempel bruke den til å lage fargerike gjøremålslister, identifisere favorittlenkene dine med et bestemt design, eller til å lagre bilder og tilberede oppskrifter. Et svært effektivt søkefelt er også inkludert for å finne innholdet ditt på et øyeblikk.

© Bjørn

Hva er nytt med Bear 2?

Selv om Bear 2 ennå ikke er utgitt i endelig versjon, har vi allerede noen viktige ledetråder om hva som kan komme med den neste utgaven, takket være betaen. Spesielt vil det være mulig finne tekst i bilder, som Apple nylig tilbød på sine egne operativsystemer. En statistikkmodul (antall ord, lesetid, antall avsnitt) testes også ut. Praktisk for alle Et flott alternativ til Notes-appen som er standard på Mac og iPhone. som deler notatene sine med de rundt seg eller på jobb.

Med dette vil brukere også kunne sette tagger for å sortere notatene lettere senere. Endelig forestilte skaperne av Bear en slags abstrakt (eller innholdsfortegnelse) som skal utvikles for å gjøre lesingen enda enklere og mindre distraherende.

beta bjørn

© Bjørn

Den endelige versjonen er avventet

Den eneste ulempen: det ser ut til at utgivelsen av den endelige versjonen tar lang tid, så brukeruttalelser ulykkelig De går til ulike sosiale nettverk. La oss satse på at utgiveren er klar over dette og jobber med å løse feilene så raskt som mulig.

READ  Black Friday Samsung: 100 euro rabatt på Galaxy Tab S7 FE!

For de mer utålmodige tilbyr Bear også en klient for Apple klokkeen iPad-klient og integrasjon med Messages-appen på de samme enhetene.

beta bjørn

© Bjørn

i-nfo.fr - Offisiell applikasjon iPhon.fr
i-nfo.fr – Offisiell applikasjon iPhon.fr

Av: Keleops AG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *