«Begge anklene blir større»: Mourinho sier at Kane kan være ute i «noen uker» | Harry Kane

Jose Mourinho sier at Harry Kane kan være ute i «noen uker» etter at spissen ga England en skrekk ved å skade begge anklene over natten da Liverpool kom tilbake til å vinne måter med en 3-1-seier over Tottenham.

Kane møtte et slag mot høyre ankel etter å ha kjempet fra Liverpools Diego Alcondara og tok et skritt tilbake med venstre ankel etter Jordan Hendersons utfordring. Den engelske kapteinen, som har en historie med ankelskader, er ute ved pause og fornyelsen fra Mourinho har ikke vært positiv.

«Den andre skaden er verre enn den første skaden,» sa Spurs-sjefen. «Det er ikke vondt for Harry å forlate et spill hvis laget taper. Det er noen spillere du ikke kan endre.

Kanes siste permitteringer er bekymringsfulle for Storbritannia, som må gå videre til Euro 2020 i sommer. Mourinho var ikke klar over skadens alvorlighetsgrad. «Vi må vente og se,» sa han.

Spurs slet uten Kane og gjorde defensive feil for Liverpools mål. Mester Roberto Firmino tok ledelsen etter en pause mellom Eric Dyer og Spurs-keeper Hugo Lloris. Serge Ariar blokkerte ikke krysset fra Sadio Mane til Firmino.

Det er forstått at Aryan, som også ga Mane en tidlig sjanse, ble byttet ut ved pause og oppførte seg aggressivt. For ikke å holde øye med andre omgang til høyre, beskrev Mourinho en emosjonell scene i intervallet.

«Det er vanskelig å akseptere at du taper, det er vanskelig å akseptere målets natur fordi det er en lagmentalitet fordi målet er en kopi av muligheten de fikk i første øyeblikk i noen aspekter,» sa Mourinho.

READ  Doug Prescott godtar en fireårig 160 millioner kontrakt med Dallas Cowboys Sport

«Så det er absolutt en stemning der folk ikke er fornøyde – men vi må gå. Så er Harry skadet, vi må prøve å gjøre noe. Dessverre begynte vi å nå et mål i andre omgang.»

Liverpools første seier på seks kamper flyttet dem til fjerdeplass og fire poeng over Spurs. Mestere er de beste. Trent Alexander-Arnold og Mane scoret i andre omgang, med et straffespark fra Pierre-Emily Hajjerk.

Imidlertid fikk Liverpool, som skulle besøke West Ham på søndag, et slag da Joel Matte reiste med en ankelskade. J ர்க rgen Globe Han sa at det ikke var mulig å lette hans defensive krise ved å signere i et senter før vinduet ble lukket.

«Vi tenkte hele tiden på å gjøre det rette,» sa Liverpool-sjefen. «Jeg er ikke en samler eller noe, men vi trenger å finne den rette spilleren. Vi har flere spillere, men det som skjer der i forsvaret er utrolig. Det er virkelig utrolig.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *