Beijing rammet av tredje sandstorm på fem uker | Kina

Den tredje største sandstormen på fem uker traff Beijings himmel sepia torsdag, og luftkvaliteten i den kinesiske hovedstaden styrtet.

Storm forårsaket av vind som blåser fra tørkestyrt Mongolia og nordvest Kina, Sende nivået av permeabelt PM10 i lungene til 999 mikrogram per kubikkmeter – nesten dobling av den “farlige” fasen som er angitt Beijing Luftforurensning Kvalitetsplan for sanntid.

De Verdens Helseorganisasjon Foreslår at 24-timersperioden ikke skal overstige 20 mikrogram per kubikkmeter, og sier: ”Det er et nært, kvantitativt forhold mellom eksponering for høye konsentrasjoner (PM) av små partikler.10 Og statsministeren2.5) Og økt dødelighet eller sykelighet på daglig basis og over tid. ”

Sandpartiklene stammer fra Mongolia og den kinesiske regionen Indre Mongolia, og forventes å føre mer luftbårne forurensninger til Midtøsten. Kina Innen fredag Kina Det sa værforvaltningen.

Mengden sand i luften var lav under to sandstormer i nord Kina I forrige måned var imidlertid vindhastigheten høy, slik at støvete vær kunne reise raskere og lenger, sa Meteorological Administration.

“Jeg føler meg ikke bra. Vi har hatt mye støvstorm i år, ”sa Gary C, 48, som bor i Beijing og jobber med økonomi.

“(Luft) kvalitet er mye dårligere enn tidligere år,” sa han. «Det er vanskelig å puste. Sanden kommer inn i øynene og nesen. ”

Da stormen gikk gjennom Beijing, ankom et team av skogbruk og meteorologiske eksperter Indre Mongolia for å studere sandstormene. Global Times Kunngjort.

I en plan som ble presentert for parlamentet i forrige måned av representanter fra Kinas tørre Gansu-region, kommer mer enn halvparten av støvstormene som rammer Kina hvert år fra utlandet, hovedsakelig fra Sør-Mongolia.

Beijing har plantet millioner av trær langs grensen som en del av et såkalt “Great Green Wall” -prosjekt.

En annen innbygger i Beijing i verden ga bare familien, Xi, da Kina tørket støv av motorsykkelen nær World Trade Center. “(Vi) kan ikke gjøre så mye med det.”

Reuters bidro til denne rapporten

READ  Syv studenter dør av universitetsbalkong når rekkverk kollapser - World News

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *