Bekymringer om Google Photos, den nye brikken for PS5 og slutten av Google Stadia

Denne uken var preget av en liten feil med PS5s nye funksjoner, Google Photos, men også den planlagte slutten av Stadia tidlig neste år. La oss ta en titt på ukens toppnyheter.

PlayStation-logo på PS5 // Av: Frandroid – Arnaud GELINEAU

Google Foto: De gamle bildene dine kan være i dårlig stand

Det er en god idé å sikkerhetskopiere bildene dine. Bedre å sette dem på en sikker server. Dessverre, mens mange brukere bruker skytjenester for å lagre bildene sine, kan Google Foto-abonnenter ha hatt noen hikke. Forrige helg var det noen som fant sine eldste bilder Google-tjenesten kan være ødelagt. Heldigvis er problemet i de fleste tilfeller løst.

Sonys PS5 endrer brikker: forbedringene er her

Mens PlayStation 5 snart skal feire toårsjubileum, har den sakte utviklet seg under panseret. Uten en visuell eller designendring har Sony gitt sin nyeste hjemmekonsoll en veldig smart makeover. AMD Oberon Plus-brikke som bruker TSMC 6N produksjonsprosess. I programmet en chip med lavere strømforbruk og en litt lettere konsoll.

Google Stadia slår seg av: Her er hva som vil skje med kjøpene dine

Vi forventet det, men til tross for alt er informasjonen overraskende. Google annonserte denne uken Den planlagte slutten av skyspilltjenesten Stadia. Mountain View har fortalt spillere at plattformen vil bli stengt 18. januar. På sin side kan spillere få full refusjon ikke bare for spillene sine, men også for det kjøpte utstyret.

Ukens test: AirPods Pro 2

Etter Apple Watch 8, iPhone 14 Pro og Phone 14 er det AirPods Pro 2 sin tur til å treffe testbenken. Vi hadde en sjanse til å teste Apples nyeste trådløse hodetelefoner. Støyreduksjon, lydkvalitet, romlig lyd og ergonomi, alt er vårt AirPods Pro 2 full anmeldelse.

READ  50 % rabatt på denne juiceren for å nyte deilig appelsinjuice

Ukens video

YouTube-linkAbonner på Frandroid


Vi inviterer deg til å følge oss Last ned vår Android- og iOS-app. Du kan lese artiklene våre, filene og se våre nyeste YouTube-videoer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *