Belgisk restaurant blant de 50 beste restaurantene i verden

Prisutdelingen for den prestisjetunge listen over de 50 beste restaurantene i verden ble holdt i Antwerpen tirsdag. Først til Belgia.

LKokken Peter Cousins ​​'”Hoff von Cleve”, som ligger i Crusoe, er rangert som 36. på listen over de 50 mest verdifulle restaurantene i verden, ble det kunngjort ved en proklamasjonsseremoni i Antwerpen tirsdag. De tre beste stedene domineres av Noma Restaurant i København, med kokk Rene Redsebi som gjenvinner sin lederposisjon, etterfulgt av “Geranium” i den danske hovedstaden og “Azador Ezepari” i Atzondo (Spania).

Organisasjonen har allerede gitt ut en rangering fra 50. til 100. Coxigay Willem Hails ikoniske kokk debuterte og ble rangert som 77., mens Antwerpen restaurant “The Jane” ble rangert som 66., opp fra 111. i 2019 (ikke klassifisert i 2020 på grunn av epidemi).

Dette er første gang festivalen arrangeres i Belgia. Det finner sted på Elizabeth Convention Center i Antwerpen. Singapore var vertsby i fjor. Det blir besøk av kokker og restauranteiere fra hele verden og en rekke side -arrangementer med gaveutdeling.

Den forrige rangeringen av de 50 beste restaurantene i verden, etablert av det britiske spesialmagasinet Restaurant, kronet i 2019 den trestjernede franske restauranten “Mirasur” av den argentinske kokken Moro Colagrego i Menton. “Half von Cleve” kom deretter på 43. plass.

Denne listen, som har vokst i popularitet og innflytelse siden starten i 2002, blir ofte kritisert for mangel på åpenhet og metodikk. Listen er satt sammen av stemmer fra tusenvis av internasjonale “eksperter”, inkludert kokker, matkritikere og reisende spredt over geografiske områder. Uten en liste over forhåndsdefinerte kriterier ville de ha spist 10 restauranter – inkludert minst fire utenfor sitt geografiske område – i løpet av de siste 18 månedene, basert på deres personlige erfaring. Rangering publikasjon.

READ  Nordpolen Global Doomsday Music Vault

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *