Belgiske katter mot USA, Russland og Puerto Rico i VM-kvalifiseringen

På vei til VM møtes de belgiske kattene forente stater (Amerikanere kvalifiserer allerede som tittelinnehavere) The Russland Og Puerto Rico. Her er slutten av trekningen, Det ble holdt denne tirsdagen i den sveitsiske byen Mycelium, hovedkvarteret til det internasjonale basketballforbundet.

Kvalifiseringsrunden finner sted i Washington, D.C., 10.–13. februar 2022. 2. og 3. plass i gruppa. VM skal finne sted i Australia. I Sydney, fra 23/09 til 03/10.

En sterk gruppe, men kvalifiseringen er innenfor kattenes grenser fordi de tre første personene i gruppen kvalifiserer seg. Så dette er et trykk som er tilfredsstillende Bjørn hornhinne, l ‘Assistenttrener for Belgian Gates: “Vi er i vår gruppe Puerto Rico (NDLR rangert som 17. i verden) At vi alltid treffer. For å kvalifisere oss må vi forlate et lag, så målet vårt er å komme foran Puerto Rico.

Derfor er det nødvendig å sikre 3. plass i gruppen: “Vi trakk det beste laget med USA i Bot 1, det beste laget i Bot 3 etter min mening, Russland. De er flotte land, som er en flott balanse, men det er alle sjanser til å vinne. For å kvalifisere seg.” Sa Pierre Cornea.

Selv om Russland (12. i verden) er sterk, har Belgia (6. i verden) alle kortene til å møte den russiske føderasjonen: “Dette er konkurranser i vår rekkevidde. Vi har en plass, vi kan.”

Så denne kvalifiseringsrunden vil finne sted Lang reise for katter i Washington fra 10. til 13. februar 2022: “Det er sant at dette er en liten ulempe. Reise. Dette vil være en fordel for Puerto Rico, men på den annen side skal vi spille i Emma Meesmans hule, og plutselig har vi fått offentlighet.” Emma Meesman har virkelig Han hadde på seg Washington Mystics-trøya i syv sesonger i 2013 og 2020 (med en pause i 2018). Den 28 år gamle belgieren, DC-ikonet, vant WNBA-tittelen i 2019 etter å ha blitt kåret til MVP (Beste spiller) i finalen.

Den andre kvalifiseringen til verdenscuppen vil være en historisk milepæl for Belgia: “Det er veldig uvanlig, men det er virkelig et mål vi må huske på. Det er en prestasjon. Noen ganger tar vi kattens resultater for gitt. Alt vi oppnådde om sommeren er ganske enkelt ekstraordinært. Få det, det er fantastisk.”, Ferdig av Pierre Cornia.

READ  Cristiano Ronaldo har fullført Manchester United medisin

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *